inspirativan stil

Suptilna poruka: Bradley Cooper nosi džemper koji je dizajnirala Gigi Hadid

20.11.2023 u 11:29

  • +3

Bradley Cooper

Izvor: Profimedia / Autor: Ignat / INSTAR Images / Profimedia, Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Slavni glumac ponovno nosi odjevni predmet s potpisom manekenke Gigi Hadid s kojim je učestalo viđen u večernjim izlascima

Nakon što su uočeni u mnogobrojnim zajedničkim izlascima te viđeni kako napuštaju restorane u istom autu, sve je više dokaza da su Bradley Cooper i Gigi Hadid u ozbiljnoj vezi.

Prošlog petka stigao je najnoviji dokaz koji ide u prilog ljubavnom odnosu glumca i manekenke, a riječ je o džemperu koji je Cooper nosio prilikom odlaska u šetnju.

Naime, efektan komad u kombinaciji zelene, bež, žute i crne, sa sitnim gumbićima, dolazi s potpisom - Gigi Hadid. Dapače, to nije prvi put da nosi njene komade jer je nekoliko dana ranije uočen u puloveru s potpisom brenda slavne manekenke.

Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim što je privukao pozornost nošenja komada svoje navodne djevojke, Bradley Cooper pokazao je zašto slovi za jednog od najzgodnijih holivudskih glumaca, privlačeći pozornost u spoju upečatljivog džempera nošenog na pulover s prugama i efektne hlače sa zvjezdicama, sve zaokruženo krem kapom, sunčanim naočalama i Nike x Golden Bear tenisicama.

'Gigi se sviđa što je Bradley otac jer je zbog toga zreliji od muškaraca s kojima je prije izlazila. Jasno joj je da šestogodišnja Lea uvijek ima prednost, no više puta tjedno pronalaze vremena za zajedničke večere u dvoje. Bradley je čini sretnom i uživa biti s njim jer je interesantan i atraktivan', nedavno je rekao izvor blizak Gigi Hadid te potvrdio da je par zaista u vezi.

Bradley Cooper, Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia