u dobrim odnosima

Irina Shayk otkrila kakav je otac Bradley Cooper: 'Nisam mogla poželjeti bolje'

08.11.2023 u 19:24

Bionic
Reading

Nekad omiljeni holivudski par trudi se i nakon prekida ostati u dobrim odnosima te su pronašli način da zajedničkim snagama pruže najviše svojoj Lei

U razgovoru za Elle, Irina Shayk je istaknula koliko je ponosna na Bradleya Coopera zbog njegovog doprinosa obitelji te da nije mogla zamisliti boljeg oca za svoje dijete.

'On je najbolji otac o kojem smo Lea i ja mogle sanjati. Uvijek nađemo način da sve funkcionira', rekla je pa istaknula da se oboje trude provoditi sa 6-godišnjom kćeri što više zajedničkog vremena, čak i kada to znači voditi ih na radno mjesto.

'S njom je super lako. Prije dva dana morala sam ići u teretanu pa sam joj uzela bojanku i rekla: 'Mama vježba'. Crtala je sat vremena, a zatim smo otišle na probu Michaela Korsa. Upoznala je sve djevojke.'

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ispričala je i anegdotu kako je njena Lea na probi dobila torbu Michaela Korsa, a u zamjenu je poklonila svoj crtež mačke.

Još jednom je naglasila koliko je zahvalna što njena kćer ima priliku odrastati u boljim uvjetima nego što ih je imala ona te kako se i ona Bradley trude pružiti joj što više iskustava.

Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Gledajući svoju kćer, ona odrasta u potpuno drugačijem okruženju. Živi u West Villageu, obišla je brojne države u posljednja dva mjeseca, ali želimo da ona zna koliko stvari vrijede. Želimo joj pokazati da mora naporno raditi da nešto dobije', zaključila je.