VAŽAN JE UNOS SOLI

Nakon izlaska iz bolnice Brooke Shields donijela važnu odluku vezanu uz prehranu

10.11.2023 u 19:13

Bionic
Reading

Dva mjeseca nakon što je doživjela napad i bila hitno hospitalizirana, Brooke Shields sa svojim je obožavateljima podijelila detalje svog oporavka, otkrivši da je sada dobro

Malo je reći da je Brooke Shields zabrinula svoje obožavatelje kada je objavila da je u rujnu hitno hospitalizirana i to nakon što je doživjela toničko-klonički napadaj izazvan nedostatkom soli u organizmu.

Sada kada se oporavila od svega, sa obožavateljima je podijelila detalje svog oporavka, otkrivši da se napokon osjeća dobro, ali i da su je savjetovali da jede puno čipsa.

Kako je već rekla ranije, liječnici su uvjereni kako je do napadaja došlo zbog toga što je pila previše vode, a unosila premalo soli kroz svoju prehranu, pa je sada 58-godišnja glumica s javnosti podijelila spoznaju kako unošenje previše tekućine u organizam može biti itekako loše.

'Nisam znala da je problem sa soli, a oni su mi rekli da jedem čim više čipsa. Zvučalo mi je ludo! Sve do sada nisam znala koliko može biti opasno ako 'preplavite' svoj organizam, 'preplavljivanje' natrijem koji je potreban i kako u konačnici vaši bubrezi mogu pokvariti rad. Nisam znala. Bila sam uvjerena da tako hidratiziram svoje tijelo', rekla je za magazin People.

udobne, a elegantne

Ako nikako ne možete zavoljeti balerinke, ove cipele su najbolja alternativa

Pogledaj galeriju

Inače, Brooke Shields već je za Glamour ispričala detalje kako je kolabirala uoči svoje emisije, prisjetivši se kako joj se isprva sve 'zacrnilo'.

'Pripremala sam se za emisiju, pila sam puno vode i nisam znala da imam nizak unos natrija... Onda su mi se ruke spustile na bok, a ja sam udarila glavom u zid. Počela mi je ići pjena na usta, poplavila sam i gotovo progutala jezik prije negoli sam izgubila svijest.'

Kada je došla k sebi vdjela je da je na kisiku i da je pored nje Bradley Cooper, kojeg je nazvao njezin asistent jer nisu mogli na telefon dobiti supruga Brooke Shields, Chrisa Henchyja.