PLIJENI IZGLEDOM

Supruga splitskog gradonačelnika vitku figuru istaknula satenskom haljinom koja nije za svakoga

15.07.2020 u 09:45

Bionic
Reading

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara stigao je na svečano otvorenje 66. Splitskog ljeta na Peristilu u društvu supruge, liječnice i docentice Daniele Marasović Krstulović, koja je ukrala sve poglede u elegantnoj satenskoj haljini

Prvi par Splita u koncertu je uživao u društvu ministrice kulture, Nine Obuljen Koržinek, pažljivo prateći nastupe ovogodišnjih izvođača. Od samog trenutka kada su stigli na Peristil, gradonačelnik i prva dama Splita plijenili su pažnju okupljenih uzvanika, a najviše oči bilo je uprto u Danielu Marasović Krstulović.

Uz ovako zgodnu i uspješnu suprugu, Opara ima razloga biti ponosan. Internistica-reumatologinja splitskog KBC-a, docentica na Medicinskom fakultetu i majka troje djece dotjerala se od glave do pete, a zamjerku joj nismo uspjeli pronaći. Osim toga, pokazala je i vitku figuru na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe žene.

Daniela Marasović Krstulović i Andro Krstulović Opara Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Istesana linija bila je u prvom planu zahvaljujući pripijenoj petrolej plavoj satenskoj haljini na jedno rame, koja je pratila svaku krivinu i oblinu. Naime, saten je nezahvalan materijal koji ističe svaku nepravilnost na tijelu i, nažalost, ne skriva višak kilograma, zbog čega ga žene najčešće izbjegavaju u širokom luku, ali ne i gospođa Marasović Krstulović.

Maksi haljina s plisiranim detaljem u struku pokazala se kao savršen odabir za uglednu splitsku liječnicu koju mnogi zbog njezine ljubavi prema dizajnerskim haljinama, istančanom modnim stilu i uvijek savršeno isfeniranoj frizuru mahom uspoređuju s prvom damom Amerike, Melanijom Trump.