MODNA SLABOST

Ne može im odoljeti: Oparina supruga na Sinjskoj alci zablistala u novoj haljini omiljenog brenda

04.08.2019 u 19:53

Bionic
Reading

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa sinom i suprugom Danielom Marasović Krstulović ove je nedjelje uz državni vrh nazočio novom, 304. izdanju Sinjske Alke. Navedenim povodom prva dama Splita blistala je u još jednoj u nizu haljina s potpisom brenda kojeg podjednako obožavaju slavne dame i poznate Hrvatice

Uz brojne domaće i strane posjetitelje, novo izdanje viteške igre Sinjska alka nisu željela propustiti brojna lica s domaće političke scene. Svečanu alkarsku povorku i natjecanje na kojem je ove godine sudjelovalo 17 kopljanika sa sinjskih tribina pratio je i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u društvu sina i supruge, liječnice Daniele Marasović Krstulović.

Navedenim povodom prva dama Splita plijenila je pažnju u zanimljivom modelu crvene haljine na jedno rame stvorene od laserski obrađene čipke.

Upravo je navedena tehnika izrade haljina postala zaštitni znak popularnog britanskog brenda Self-Portrait za čiju se kreaciju i ovoga puta tradicionalno odlučila supruga splitskoga gradonačelnika.

Poznatu liječnicu rijetko smo imali prilike vidjeti u javnosti, a kada i jesmo, na sebi je uvijek imala haljine s potpisom ovog brenda, iza kojeg stoji talentirani malezijski dizajner Han Chong, čije kreacije obožavaju brojne slavne zvijezde, uključujući Meghan Markle i Kate Middleton, ali i brojne poznate Hrvatice, kao što su pjevačice Severina Kojić i Nina Badrić, bivša supruga nogometaša Jerka Leke, Iva Šarić, te HDZ-ova političarka Sanja Putica.

  • +4
Azalea Self-Portrait haljina Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Efektan model crvene haljine, prva dama Splita začinila je tradicionalnim konavoskim naušnicama i modelom slamnate torbice koje i ovoga ljeta predstavljaju popularan modni odabir.