OMILJENI BREND

Pronašla je svoju dobitnu kombinaciju: Supruga Andre Krstulovića Opare još jednom modno briljirala

22.12.2019 u 22:49

Bionic
Reading

Večeras je u splitskom HNK održan gala koncert u spomen na pokojnog maestra Vjekoslava Šuteja, koji je preminuo prije deset godina, a Điđija, kako su ga od milja zvali, prisjetili su se i mnogi uglednici, među kojima i splitski gradonačelnik. On je i ovoga puta stigao u pratnji svoje supruge Daniele Marasović Krstulović koja je ponovno posegnula za provjerenom formulom

U gala koncertu u spomen na pokojnog maestra Vjekoslava Šuteja, na kojem su, pod ravnanjem maestra Ivana Repušića, nastupili proslavljeni solisti, ali i Zbor i Orkestar Opere HNK Split, u izbornoj su noći uživali mnogi splitski uglednici.

  • +9
Split: Koncert u spomen na pokojnog maestra Vjekoslava Šuteja Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX

Među mnoštvom poznatih lica i ovoga se puta svojom elegancijom izdvojila Daniela Marasović Krstulović, supruga splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, koja je i ovoga puta bila modno nepogrešiva.

Poznata liječnica za svoja rijetka pojavljivanja u javnosti uvijek odabire haljine s potpisom brenda Self Portrait, iza kojeg stoji talentirani malezijski dizajner Han Chong, a čije kreacije obožavaju brojne slavne zvijezde, uključujući Meghan Markle i Kate Middleton, ali i poznate Hrvatice poput Severine Kojić, Nine Badrić ili političarke Sanje Putice.

Self Portrait haljina Izvor: Screenshot / Autor: www.self-portrait-studio.com

Ovoga puta odabrala je crnu haljinu koja na sebi ima nalijepljene 'dijamante', a na predjelu dekoltea ima izvezeni, čipkasti dio. Haljina je midi dužine i ima prorez, kao i ušivenu traku/remen.

Cijena haljine, na službenoj stranici brenda, prije sniženja je bila nešto malo više od 3 tisuće kuna, dok je sada snižena na 1660 kuna. Minijaturna torbica i jednostavne salonke uz nezaobilazni osmijeh na licu bili su pun pogodak za ovakvo događanje.