ISKRENA GLUMICA

'Stražnjica mi najbolje izgleda u kombinezonu'

22.11.2016 u 10:14

Andie MacDowell

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Ambasadorica kozmetičkog diva L'Oreala i uspješna glumica Andie MacDowell nedavno je otkrila koji odjevni komad obožava nositi u 58. godini

Prošlog tjedna Andie MacDowell svojom pojavom obogatila je glamuroznu dodjelu L'Orealovih nagrada Women of Worth noseći jednostavan ali efektan kombinezon boje breskve s hit detaljem golih ramena. Na spomenutoj dodjeli glumica je istaknula da obožava taj odjevni predmet u posljednje vrijeme.

'Znate zašto? Zato što imam 58 godina i smatram da mi stražnjica najbolje izgleda u njemu', priznala je Andie okupljenoj publici.

Nakon dodjele L'Orealovih nagrada nanovo je viđena u kombinezonu, ovaj put u društvu svog filmskog kolege iz kultne komedije 'Četiri vjenčanja i sprovod', Hugha Granta, na dodjeli nagrada Hollywood Film. Kako otkriva Andie, jedan od razloga zbog kojih se u posljednje vrijeme ne skida iz kombinezona leži i u tome što Hugh nije štedio komplimente na račun njezine stražnjice u spomenutom odjevnom komadu.

Na dodjeli nagrada Hollywood Film glumica se na crvenom tepihu pojavila u njegovom društvu, a on se pritom nekoliko puta osvrnuo na njezin izgled u 58. rekavši: 'U depresiji sam zbog toga koliko si bolje očuvana od mene. Koristiš li neke posebne kreme ili nešto slično?', pitao ju je glumac.

Jedno je sigurno - kombinezon kao odjevni komad uistinu laska ženskoj figuri i ne zahtijeva pretjeran trud za postizanje dobitnog svečanog ili svakodnevnog izdanja.