vodeća stomatološka poliklinika

Napravite prvi korak za ljepši osmijeh u Polikinici ARENA

26.06.2017 u 23:59

Bionic
Reading

Stomatološka poliklinika ARENA je vodeća privatna stomatološka poliklinika iz Zagreba koja s ponosom obilježava šestu godišnjicu svog postojanja i tisuće zadovoljnih pacijenata

Kao zdravstvena ustanova, specijalizirana je za područja parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije, oralne kirurgije i estetske stomatologije. Osnovana je 2011. godine, pod vodstvom ravnatelja dr.med.dent. Srećka Srdjaka, specijalista parodontologije.

Danas iza sebe imaju brojne zadovoljne i vjerne pacijente koji su im najveća motivacija. Formula za uspjeh je tim specijalista i stručnog osoblja, moderna tehnologija i sustav koji pruža cjelokupnu uslugu na jednom mjestu.

Kako bi pružila vrhunsku uslugu pacijentima, Stomatološka poliklinika ARENA je moderno opremljena i prati najnovije svjetske trendove te ima najprecizniji digitalni 3D CBCT i ortopan uređaj koji omogućuje da se svim pacijentima napravi dijagnoza i plan terapije istog dana. Uz vlastitu tehnologiju, mogu se pohvaliti i moderno opremljenim zubotehničkim laboratorijem i visokokvalificiranim stručnjacima koji izrađuju vrhunske protetske radove pomoću CAD/CAM tehnologije.

Ponosni su vlasnici tri certifikata koji su potvrda uspješnog i predanog rada: ISO 9001:2015 certifikat, AAA bonitet izvrsnosti te su prva zdravstvena ustanova u svijetu koja ima ICERTIAS Customers Friend certifikat.

Vjerujemo da će i dalje svakodnevno težiti uspjehu i davati svoj maksimum u poslu kako bi zadržali povjerenje svojih postojećih i pridobili povjerenje budućih pacijenata.