OTVORENO PRIZNAJE

Što to najviše priželjkuje Daniela Trbović?

25.04.2013 u 13:06

Bionic
Reading

Povodom nove emisije 'EUnigme' koju će voditi Daniela Trbović kaže kako se veseli ulasku u Europsku uniju zbog boljeg statusa naših putnika na europskim aerodromima, a unatoč blistavim prognozama o prosperitetu Hrvatske u velikoj zajednici, i dalje najviše priželjkuje – jackpot

Nakon što je zatvorila uspješno poglavlje emisijom 'Osmi kat', Danielu Trbović čeka novi izazov, 'EUnigma' koja se u petak, 26. travnja počinje emitirati na HTV-u.

Tim je povodom dala intervju za Gloriju gdje je odgovorila na pitanja vezana za emisiju, ali i neka intimna. Na pitanje kojoj se osobi najviše divi, odgovara: 'Mogu urbi et orbi sa svojeg balkona objaviti – mami. Da bi čovjek nešto takvo priznao, za početak mora izaći iz puberteta. Ili ući u klimakterij', kazala je u svom stilu voditeljica.

Unatoč tome, ima vrlo zanimljiv odgovor kada je u pitanju reinkarnacija u budućem životu. 'U mamu se ne bih reinkarnirala, bilo bi mi prenaporno. U panj. Lupaju vas, a ne boli. Niste očekivali da ću biti tako osjećajna, zar ne?' kazala je Danči.

Na pitanje za čime najviše žali: 'Ni za čim. Baš volim svoj život i sebe u njemu. Nije dosadan, crn ili bijel već neponovljivo i uzbudljivo šaren.'