BEZ ISPRIKA

Što svaka žena mora znati o seksu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 16.04.2014 11:28
  • Objavljeno 16.04.2012 u 08:00
žena orgazam

žena orgazam

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Znate li već sve o seksu ili vam se ipak neke stvari stalno ponavljaju, a vi nikako da ih naučite? Pročitajte listu stvari iza koje stoje poznati seksolozi, a koja otkriva što žene trebaju znati o seksu

Žena o sebi i svojoj seksualnosti uči dok je živa. No, neke stvari o seksualnosti trebala bi dobro znati čim zakorači u dvadesete godine života. Nekoliko poznatih američkih seksologa za Women's Health magazine napravilo je popis stvari koja svaka žena mora naučiti o seksu do polovice dvadesetih godina života.


1.Nije nikakva sramota da žena vodi računa o zaštiti, stoga nije loše da u malome džepu torbice imate uvijek spreman prezervativ.To ne znači da ste žena koja čeka svaku priliku za seks. Naprotiv, to pokazuje da ste žena koja je odgovorna za svoje zdravlje, ali i zdravlje partnera.

2.Seksom nećete prisiliti muškarca da vas voli ma koliko bile dobre u krevetu. Dakle, o toj strategiji nemojte nikada razmišljati. Ima žena koje to pokušavaju, ali ako on s vama želi samo seks, teško da će s vremenom poželjeti nešto više.

3.Ako vas uz određenoga muškarca vežu emocije, nećete moći uspješno održavati vezu poznatu kao seks bez obaveza. Ako niste uspjeli prvi put, nećete ni drugi put. Kad su emocije u igru, 'seks bez obaveza' jednostavno ne postoji i imajte to na umu.

4.Redoviti ginekološki pregledi stvar su samopoštovanja i osnovne brige za vlastito, ali i partnerovo zdravlje. Nemojte ih preskakati!

foxnews.com

foxnews.com

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Masturbacija je za žene sjajan način otkrivanja vlastite seksualnosti


5.Preuzimanje inicijative u krevetu nije znak da ste laka žena i vrijeme je da prestanete o tomu razmišljati na taj način. Sasvim je prirodno i normalno da žena voli seks i nemojte se sramiti to pokazati. Stoga, opustite se u krevetu i uživajte.

6.Depilacija genitalija stvar je higijene, a ne modnoga hira. Ne morate nužno raditi brazilsku depilaciju, ali biste trebali taj dio tijela uvijek imati uređen. I činite to zbog samih sebe, a ne nužno zbog partnera.

7.Trenutnom partneru nikada, ali nikada ne otkrivajte broj bivših seksualnih partnera. Iz toga gotovo nikada ne proizađe ništa dobro, stoga držite jezik za zubima! Ako kažete preveliki broj partnera, imat ćete dosta tešku situaciju, a jednako će tako biti i ako kažete premali broj. U ovome slučaju, šutnja je zaista zlato.

8.Ako niste raspoložene za seks, nemojte se seksati. Ženi je dopušteno reći ne i morate se zauzeti za sebe i u toj sferi. Ovaj savjet nekim zvuči smiješno, ali još uvijek postoji veliki broj žena koje se boje reći ne. Vrijeme je da otpustite taj strah, i to zbog vlastite dobrobiti.

9.Masturbacija je dobra stvar je uz pomoć nje možete naučiti mnogo toga o svojemu tijelu. U davna vremena spominjalo se da je masturbacija štetna, ali danas znamo bolje. Naime, znanost je dokazala da masturbacija pridonosi boljoj kvaliteti seksualnog života žena.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi