UVIJEK DAMA

Što reći o odijevanju Nine Badrić?

22.11.2012 u 10:50

Bionic
Reading

Kad je moda u pitanju, Nina Badrić se zna nametnuti na način elegantniji od možda svih naših estradnjaka. Na špici se okreću za njom, na javnim događanju šuškaju oko nje

Nina Badrić ne osvaja svoje obožavatelje samo glasom, čini to i stasom i modnim izričajem. Nije tipična mršavica za kakve se priča da im 'sve dobro stoji', ali se zasigurno zna besprijekorno obući, baš onako kako to laska njezinoj figuri.

I dok ćemo na Nini Badrić koji put uočiti poveću torbicu Chanel, jednako tako ćemo joj se diviti u kreacijama domaćih dizajnera, poput onih Matije Vuice, Kenije Vrbanić ili Madame DeMode

Nina nekako najčešće nosi monokromatske boje, koje jamče eleganciju. Češće ćemo je vidjeti u haljinama nego hlačama, iako joj bijelo odijelo za službene događaja, ili sive isprane traperice za noćne izlaske, podjednako seksi stoje.

Ponekad uspješno spaja eleganciju i urbani šik – uz dugu pamučnu haljinu nosi traper jaknicu, ali i Chanelovu torbicu. Takva je Nina, i to je slatko kad je ona u pitanju, kako god modni kritičari na to gledali.

Navršila je 39 godina i bez problema si može priuštiti kraće haljinice, iako je u turbo minjacima baš i nećemo zateći. Dobro joj pristaju haljinice A-kroja, do iznad koljena, i često ih nosi. Voli i čipku i cvjetni uzorak, za dašak romantike.

Uvijek ima zanimljive štikle, najčešće u obliku sandala s remenčićima. Prati trendove pa je već mjesecima viđamo u salonkama sa špic-vrhom, no ne robuje krpicama isključivo po posljednjoj modi.