TOTALNI TREND

Što kažete na haljinu za kojom su svi poludjeli?

16.02.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Poznate i slavne dame na svakom izletu na crveni tepih nastoje biti posebne i jedinstvene, noćna mora svakoga stilista jest zvijezdu odjenuti i poslati u već viđenoj haljini. A upravo se to obistinilo brojnim slavnim ljepoticama koje su viđene u identičnim haljinama

Peplum već dulje vremena vlada modnim svijetom, od suknji ukrašenih tim naborom, pa sve do sakoa i haljina. Naspram pepluma, mala crna haljina već desetljećima predstavlja se kao modni broj jedan s kojim je nemoguće pogriješiti.

Spoju pepluma i jednostavne, ženstvene male crne haljine, čini se ne mogu odoljeti brojne slavne ljepotice koje su u kratkom vremenskom roku prodefilirale crvenim tepisima u identičnim haljinama omiljene im dizajnerice Stelle McCatney.

Haljinica koja seže do koljena, uskoga i ženstvenog kroja, laska oblinama, a dozu seksipila daje proziran til koji pokriva gornji dio, stvarajući iluziju korzeta. Sa ili bez točkica na prozirnom tilu, ova crna haljinica našla se na mnogim slavnim damama, a nosi potpis Stelle McCartney. Haljina, pak, potječe iz Stelline jesenske kolekcije 2011. godine.


Ovu haljinu prva je odjenula Chrissy Teigen, model u usponu, pojavivši se tako odjevena na zabavi Sports Illustrateda. Kada je haljina tek predstavljena 2011. godine, verziju s točkicama odmah je odjenula Liv Tyler, a model Brooklyn Decker nosila ju je prije svega nekoliko mjeseci. Ni reality zvijezda Kim Kardashian nije propustila svoje obline prošetati u ovoj haljini, kao ni glumica Scarlett Johansson i model Selita Ebanks

Čini se kako je upravo ovo novi modni 'it' komad nakon opće popularnosti Tom Ford haljina s efektnim velikim zatvaračem na leđima.