MODNA KATASTROFA

Što je ovo? Halle Berry šeta gradom odjevena kao Teletubbies

30.04.2018 u 13:39

Bionic
Reading

Kada nas poznate zvijezde nauče na glamurozna izdanja na crvenom tepihu, teško da ih možemo zamisliti u kućnoj varijanti bez šminke i frizure, odjevene u pidžamu ili prvo što im padne pod ruku, no oskarovka Halle Berry upravo je pokazala kako to izgleda kad se ne stigne dovesti u red, prošetavši gradom u neuglednom kućnom odijelu i bapskim cipelama

Nakon što je nedavno u ultrakratkoj minici istaknula tijelo od milijun dolara, glumica Halle Berry svih je zapanjila svojim modnim odabirom za šetnju gradom. Iako snop papira u ruci ukazuje na to kako je lijepa oskarovka vjerojatno u žurbi krenula obaviti neriješene poslove, a ne na kavu ili ručak s prijateljicama, to ne mijenja činjenicu da je njezin stajling bolan za gledati, barem modnim kritičarima koji su ju navikli gledati besprijekorno dotjeranu na crvenom tepihu.

51-godišnja američka glumica nije promaknula budnom oku paparazza koji ju je uslikao na Beverly Hillsu, a u centru pažnje i ovog je puta bio njezin stajling za koji se mnogi sada vjerojatno pitaju - gdje je pošlo po zlu?

  • +9
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Umjesto u skupocjenim krpicama po posljednoj modi ili barem trapericama i običnoj majici, koje svi mi nabacimo na sebe kada ne znamo što izvući iz ormara, lijepa oskarovka je centrom grada prošetala u ružičastom kućnom odijelu vrećastih nogavica u kojem nas je podsjetila na jednog od glavnih aktera crtane serije 'Teletubbiesi'.

Da je svoj 'sportski' outfit začinila bijelim tenisicama, koje bi možda nekako i izvukle stajling, možda cjelokupan dojam ne bi djelovao toliko loše, no glumica je ovim bapskim cipelama, koje ne vrijedi niti komentirati, samo još dolila ulje na vatru.

Pohvalno je što se glumica ipak počešljala prije izlaska iz kuće, što dokazuje njezin uredno zaglađeni rep sa šiškama, a nedostatak šminke lijepa oskarovka je lukavo prikrila tamnim sunčanim naočalama.

  • +16
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia