ZANOSNA OSKAROVKA

Halle Berry u ultrakratkoj minici istaknula tijelo od milijun dolara

13.04.2018 u 11:59

Bionic
Reading

Oskarovka Halle Berry bila je glavna zvijezda ovogodišnje 29. po redu GLAAD Media Awards dodjele nagrada na Beverly Hillsu. Lijepa glumica još jednom je potvrdila titulu jedne od najljepših žena svijeta, pojavivši se na crvenom tepihu u ultrakratkoj minici koja je otkrila njezine istrenirane noge i vitku figuru

Glumica Halle Berry nije ni dana ostarila od uloge u akcijskom trileru 'Prljavi igraju prljavo' koji je snimala kada joj je bilo 25 godina. Fatalna 'Žena mačka' još jednom je privukla pažnju, pojavivši se na crvenom tepihu GLAAD Media Awardsa u seksi izdanju s potpisom njujorškog brenda Adeam, talentirane japanske dizajnerice Hanako Maeda.

Glumica za ovu priliku možda nije odabrala kreaciju razvikane modne kuće, ali je odradila odličan modni zadatak i zaradila pohvale na račun odijevanja. Lijepa oskarovka odjenula je maslinastu kombinaciju koja se sastoji od asimetrične dekonstruirane bluze i mini suknje maslinaste boje te je još jednom potvrdila titulu jedne od najljepših žena svijeta.

  • +32
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se svi živi pitaju kako joj u 51. godini polazi od ruke imati tijelo 20-godišnjakinje, tajna njezine vitke linije i mladolikog izgleda je zapravo jednostavna. Još kao mlada krenula je živjeti izrazito zdravim načinom života i regulirati prehranu, a osim toga redovito trenira. Rezultat je senzacionalna figura i zategnuto tijelo koje je glumica i ovog puta stavila u prvi plan.

Victorian sleeves #ADEAM #Fall17 #GothicLolita

Objavu dijeli ADEAM (@adeam)

Uz elegantnu i seksi kreaciju s potpisom brenda Adeam, slavna ljepotica je iskombinirala satenske sandale na petu u identičnoj maslinastoj nijansi, a cjelokupan stajling je upotpunila efektnim našnicama s biserom, koje se slažu s bisernim ukrasima na bluzi.

Biseri su ove zime bili apsolutni hit sezone, a u trgovinama se još uvijek mogu pronaći komadi ukrašeni biserima. Ukoliko ste u potrazi za statement cipelama, torbom, nakitom ili košuljom s detaljem bisera, zavirite u galeriju ispod.

  • +35
Biseri su posvuda Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije