STROG REŽIM

Halle Berry u 51. ima tijelo 20-godišnjakinje: Evo kako joj to uspijeva

30.03.2018 u 17:47

Bionic
Reading

U kolovozu će proslaviti svoj 52. rođendan, no holivudska glumica Halle Berry svojim bi izgledom mogla posramiti i duplo mlađe kolegice. Tajnu njezina mladolika izgleda i senzacionalno istrenirane figure sada je otkrio njezin dugogodišnji prijatelj i trener

Američka glumica Halle Berry još kao mlada krenula je živjeti izrazito zdravim načinom života te regulirala prehranu, a osim toga redovito trenira. Rezultat je senzacionalna figura i zategnuto tijelo.

Novom fotografijom na Instagramu Berry je pokazala djelić svog treninga, a ostatak tajni za strane medije otkrio je njezin dugogodišnji osobni trener.

'Vjerujte naš zajednički trening je sve samo ne lak. Koristimo se raznim tehnikama, tajlandske borilačke vještine, boks, a u to ukomponiramo i vježbe za snagu i kondiciju. Halle je vrlo inovativna, pa često koristi što god joj se nađe pod rukom kao uteg. Pomiče teške kutije, namještaj. Također tu je i klasično trčanje na traci koje troši najviše kalorija. Sve u svemu trening je vrlo dinamičan', započeo je u svom razgovoru Peter Lee Thomas, osobni trener lijepe glumice, s kojom trenira čak pet puta na tjedan.

'Ona uglavnom dođe s listom stvari koju želi napraviti toga dana i toga se držimo. Nikada nisam upoznao nekoga tko je toliko ustrajan u vježbanju', objasnio je u nastavku Thomas te dodao kako se njezina snaga i rezultati itekako vide.

  • +12
Sva lica Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'S vremenom postaje sve brža, jača i mnogo spretnija', zaključio je trener.

No, da nije sve samo u vježbanju jednom je prilikom objasnila i sama glumica, kazavši kako veliku ulogu u njezinu izgledu i zdravlju igra prehrana.

Coming for you 2018

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

'Pronašla sam idealnu prehranu koja ne smeta mom dijabetesu, stoga se uvijek trudim imati dnevno četiri mala obroka zbog kojih se osjećam snažno i zdravo', izjavila je svojedobno. Hrana koja se nađe na njezinu tanjuru ne sadrži masnoću, šećer ni ugljikohidrate, a omiljeni su joj obroci tuna s grila i krumpir s češnjakom. 'Počela sam jesti puno svježeg povrća, piletine, svježe ribe i tjestenine. Izbacila sam crveno meso i voće jer sadrže dosta šećera.'