HALLE BERRY

Prelijepa oskarovka u haljini koja ne podnosi donje rublje

16.01.2018 u 11:01

Bionic
Reading

Slavnu glumicu Halle Berry ne viđamo prečesto na crvenom tepihu, ali kad se pojavi, jedno je sigurno: Svi ostali padaju u drugi plan

Na dodjeli nagrada NAACP Image u Pasadeni, koja se dodjeljuje najuspješnijim Afroamerikancima na području filma, glazbe, filma, televizije i književnosti, svi su pogledi pratili Halle Berry.

  • +9
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za zanosnu glumicu vrijeme kao da je stalo jer i u 51. godini izgleda kao da nije ostarjela ni dana. Slavna je ljepotica, koja je prva Afroamerikanka nagrađena Oscarom za glavnu ulogu u filmu 'Monster's Ball', na crvenom tepihu bila zvijezda večeri u prekrasnoj haljini bez naramenica načinjenoj od tamnocrvene čipke te s prozirnim detaljima koji su zagolicali maštu.

Kreacija koju potpisuje Reem Acra naglasila je njezinu besprijekornu figuru, a mnogi su se zbog ove smjele kreacije zapitali nosi li zgodna glumica ikakvo rublje ispod haljine.

Coming for you 2018

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Seksi look začinila je nakitom Joelle i Anil Arjandas, a kosu je podignula u elegantnu punđu.

  • +12
Sva lica Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Halle je ove godine bila nominirana za ulogu u filmu 'Kidnap', ali odnijela ju je Octavia Spencer za ulogu u filmu 'Gifted'.

  • +3
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica koja ima dvoje djece, Nahlu (9) i Macea (3), svoje je obožavatelje nedavno počastila slikom u bikiniju koju je objavila na društvenim mrežama pokazavši da je još uvijek u top formi.