NEŠTO SE KUHA...

Što je Ecija Ivušić rekla o vezi s Ivanom Hercegom?

24.10.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Nagađanja da su lijepa Ecija Ivušić i najpoželjniji hrvatski neženja Ivan Herceg zajedno sve su glasnija, no mladi par zasad o prirodi svoje veze mudro šuti

Kako piše Story, Ecija i Ivan nekoliko su puta viđeni u intimnoj atmosferi na javnim mjestima, no nijedno zasad ne želi komentirati što se događa.

Iako njima bliski izvori tvrde da su skupa, oni zasad nemaju komentara. 'Eciju znam jako dugo, jer ona je dobra prijateljica moje sestre Ive', kaže 31-godišnji Ivan.

Glasine da se sve intenzivnije druže krenule su potkraj kolovoza, a početkom rujna zabavljali su se i u klubu Mansion. Tada su, kako se priča, snimljene neke fotografije na kojima se vidi da ih veže više od prijateljstva, a navodno je Ivan zamolio fotografa da ih izbriše, što je on i učinio.

Zajednička su se druženja nastavila i nekoliko tjedana kasnije u jednom zagrebačkom klubu na Jarunu te na proslavi Ecijina 26. rođendana. Navodno su viđeni i u jednom od kafića blizu Ivanovog stana.

'Svi znaju da je Ivan brat moje najbolje prijateljice. A na to da smo u posljednje vrijeme viđeni zajedno, mogu samo reći jedno – pa prijatelji se viđaju, zar ne?, rekla je Ecija.

Priča da se između njih dvoje nešto kuha krenula je prije godinu dana, kad su se Ivan i Ecija družili u zagrebačkom Saloonu, piše Story. Inače, Herceg i Ivušić su još prije nekoliko godina zajedno snimili kampanju za jednu banku u kojoj on glumi preljubnika, a ona ljubavnicu.

Zanimljivo je da su Eciju i Ivana i prije povezivali s donedavnim parom Nikkyjem Vuksanom i Tatjanom Jurić. Eciju su naime dovodili u vezu s Nikkyjem, a Tatjanu pak s Ivanom, što se na kraju pokazalo točnim.

Lijepa Tatjana Jurić priznala je nedavno da je još prije ljeta završila njezina ljubavna priča s Ivanom Hercegom. 'Nije na meni da to komentiram, to me se uistinu ne tiče. Želim im sreću i neka uživaju', ispričala je Tatjana, piše Story. Ivan je pak otkrio da kad naiđe ona prava neće imati problema s vezivanjem.

'Mogu biti dosta pitom kad netko zna sa mnom i nije mi se teško vezati uz neku osobu. Možda mi u početku treba vremena da steknem povjerenje u osobu i potpuno se otvorim, ali onda sam predan i odan', rekao je Ivan.

A tko je osvojio srce zgodnog Zagrepčanina, uskoro bi se moglo saznati.