POMALO NEOČEKIVANO

Što ga sve pali na vašem tijelu

20.08.2013 u 07:47

Bionic
Reading

Mislite da to što gleda u vaše ruke znači da mu niste baš privlačni? Razmislite još jednom! Vaši dijelovi tijela (o kojima uopće ne razmišljate) raspaljuju njegovu maštu…

Rašireno je mišljenje da su muškarcima na ženinu tijelu bitni samo određeni dijelovi, točnije - guza i grudi. No je li doista tako? Kako je pokazalo nekoliko istraživanja, muškarci uočavaju puno više od toga. Vrijeme je da znate što ih sve pali na vašem tijelu.

Trbuh
Većina muškaraca obožava ženski trbuh. Neki vole kada je ravan, a drugima je seksipilniji zaobljeni trbuščić. Mnogi obožavaju pupak i smatraju ga senzualnim dijelom ženina tijela. Trbuh također podsvjesno simbolizira plodnost pa zato pali muškarce.

Bokovi
Iako mnoge žene pate jer smatraju da imaju preširoke bokove, činjenica je da većina muškaraca obožava ženstvene bokove i smatraju da je glupo to što neke žene nastoje skriti svoje obline širokom odjećom. Usto, bokovi također simboliziraju ženinu plodnost.

Leđa
Činjenica je da puno muškaraca voli lijepa ženska leđa, a posebno kada pripadnice ljepšeg spola hodaju uspravno i njeguju ih. Ženska leđa su graciozna i u mnogim muškarcima bude želju da zaštite ženu.

Vrat

Za mnoge muškarce vrat je simbol ženstvenosti. Tako ga percipiraju od davnina. Ženski vrat mnogo je uži i nježniji od muškog pa pripadnike jačeg spola privlači upravo njegova krhkost i nježnost.

Ruke
Vjerovali ili ne, muškarci puno pozornosti posvećuju ženskim rukama. Ne vole kad su grube i kad nisu njegovane, vole lijepe i nježne ženske ruke. Zašto? Zato jer ih asociraju na dodire i seks…

Ramena

Baš kao i vrat, i ženska ramena su simbol ženstvenosti i nježnosti. Kada su lijepo zaokružena, krhka i nježna, u muškarcima bude poriv da zaštite i podrže svoju partnericu. Posebno ih pali kada slučajno sklizne naramenica haljine ili majice te otkrije golo rame.