ANA RUCNER

Štikli se ne odričem ni kad sviram stojeći

01.09.2010 u 10:49

Bionic
Reading

'Obožavam modu, baš kao i modna snimanja koja doživljavam kao dio umjetnosti. Posebno pazim na donja rublje u kojem se moram odlično osjećati. Slijede dobre cipele, torba i kvalitetna šminka', otkrila je violončelistica Ana Rucner

Ana Rucner izjavila je za Story kako joj je vrlo važna scenska odjeća za čiji odabir odvoji više vremena, a privatno vrijeme rezervirano je za ležerne kombinacije. 'Kad bi se mene pitalo, uggsice bi se stalno nosile! Čak i sada, kad bi mi temperature to dopuštale. Ipak, tijekom ljetnih večeri volim se urediti', rekla je 27-godišnja uspješna glazbenica, majka, supruga.

Od brendova, voli Lacoste, jer ne može odoljeti njihovim torbicama, mokasinama, majicama, tenisicama. 'Sada sam zapala u fazu starki kojih sam nakupovala u svim mogućim bojama. Imam i poneku torbu Louis Vuitton, iako nisam pobornik skupih marki u smislu statusnih simbola. Ako mi se svidi dizajn jedne takve, priuštit ću si i tu malo skuplju varijantu torbe.

Obavezni komadi za odlazak na plažu su joj pareo, kupaći kostim bez naramenica, dobar ručnik i velika torba.

Što se tiče odlazaka u kozmetičke salone, jednom mjesečno odlazi na održavanje umjetnih trepavica o kojima je postala ovisna. 'Sam tretman mi je pravo otkriće, gotovo uopće se ne šminkam, a nikad nemam umoran pogled. Tu i tamo nanesem trunku tekućeg pudera i prirodan izgled je zajamčen. A i osjećam se odlično', izjavila je Ana.

Prvi novac Ana zaradila je sa 14 godina i tada si je na tržnici Borongaj kupila 'tonu robe'.