NEPREPOZNATLJIVA JE

Starenje ili operacije? Nekad su se svi divili ljepoti Lane Del Rey, danas izgleda drastično drukčije

31.05.2019 u 20:30

Bionic
Reading

Paparazzi su 33-godišnju glazbenicu koja se posljednjih godina povukla iz javnosti uhvatili tijekom dolaska na večernju misu u Los Angelesu. Sudeći po fotografijama nestao je upečatljivi retro stil Lane Del Rey na kakav smo je naviknuli gledati, a koji je mnogima bio inspiracija

Lana Del Rey pravim imenom Elizabeth Woolridge Grant, uz sebe je nosila samo mobitel i ključeve, a izgledala je odlično raspoloženo te se nije obazirala na fotografe, a vidljivo je da se više ne uređuje kao nekoć. Sada fura potpuno prirodni look bez trunke šminke i odijeva ležerne kombinacije.

Uz to američka pjevačica, koja je do 2018. godine prodala 15 milijuna albuma diljem svijeta, vidljivo je, nakupila je nekoliko kilograma. Iako više ne nalikuje na ljepoticu kakvoj su se nekad divili, mnogima je njeno opuštenije izdanje došlo kao odmor za oči.

Navodno je često posjećivala estetskog kirurga pa se pisalo kako je Lana pretjerala s plastičnim operacijama. No pjevačica nikad nije pričala o tome pa tako nitko sa sigurnošću ne može znati je li i što radila na sebi.

U svibnju se počela povlačiti po medijima nakon što je glazbenik Moby opisao njihov izlazak iz 2006. u svojim memoarima 'Then It Fell Apart'. Među ostalim je spomenuo kako su se ljubili, ali pjevačica to nije komentirala.

  • +4
Lana Del Rey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia