NIKAD LJEPŠA

Stajling Monice Bellucci za čistu je peticu

25.01.2017 u 13:55

  • +5

Monica Bellucci u Parizu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Monica Bellucci mami poglede gdje god da se pojavi pa se rijetko tko nije okrenuo za zgodnom talijanskom glumicom na pariškom tjednu mode

Atraktivna Talijanka i u 52. godini intrigira svojom klasičnom mediteranskom ljepotom.  Mama dviju djevojčica ostavila je sve bez daha u crnom izdanju, a mnogi su komentirali da su za nju godine samo broj jer je zasjenila i puno mlađe showbizz kolegice. U kombinezonu i gležnjačama s potpisom Christiana Louboutina, diskretno našminkana i raspuštene kose s blagim valovima, lijepa brineta je izgledala za čistu peticu.

 

Ovu jednostavnu kombinaciju upotpunila je military kaputom s efektnim gumbima u nijansi mjedi. Zgodna glumica često ističe da svoj izgled duguje genetici i unutarnjem zadovoljstvu, a za razliku od mnogih kolegica, uspješno odolijeva plastičnim operacijama. Monica, koja se upisala u povijest kao najstarija Bondova djevojka u filmu 'Spectre' iz 2015. godine, u intervjuu za Daily Telegraph otkrila je da su za njezinu mladolikost zaslužni geni i opušten način života.

'Nisam tip osobe koja ustaje u šest ujutro da bi se odmah uputila u teretanu.

Uživam i u tjestenini, slatkišima… Ponekad i u čaši vina i cigareti. Moj savjet je: dobro jedite i pijte, uživajte u seksu i smijte se. Sve ostalo će doći samo po sebi', otkrila je svoju životnu filozofiju lijepa glumica.