DIANE KEATON

Stajling koji 'skida' godine: Modna ikona u osmom desetljeću nosi kultne tenisice koje su ponovno među najpoželjnijima

01.04.2021 u 09:41

Bionic
Reading

Legendarna Diane Keaton jedna je od onih dama s nevjerojatnim osjećajem za stil te podjednako osvaja stajlinzima na crvenom tepihu, ali i izvan njega

Slavna glumica koja je ove godine u siječnju proslavila 75. rođendan u svakoj prigodi pokazuje kako itekako ima stila, a njezin zaštitni znak su zasigurno odijela koja joj fantastično pristaju.

Holivudska legenda niti ne pomišlja na mirovinu, pa usprkos globalnoj pandemiji radi punom parom. Diane se trenutačno nalazi na setu filma 'Mack & Rita' u Palm Springsu pa je za vrijeme stanke prošetala po sladoled, što nije promaknulo fotografima.

  • +4
Diane Keaton Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šarmantna dama koje se sjećamo i iz filmova kontroverznog Woodyja Allena oduševila je svojim modnim odabirom, za koji je zaslužila čistu peticu.

Bezvremenski komadi koje je sjedokosa kraljica stila kombinirala pristaju svima, a kombinacija traperica širih nogavica s trendi rupama, košulje diskretnog kvadratnog uzorka i kultnih niskih starki sve je očarala.

U svom je stilu ovaj look zaokružila crnim šeširom te pokazala kako legendarni model konversica koji je na tržištu više od 100 godina pristaje svima i u trenu skida godine.

Inače, modni znalci upravo starkama koje rado nose mnoge poznate stanovnice Hollywooda, poput Olivije Wilde, Jamie Lynn Sigler, Kaije Gerber, Zendaye, Nine Dobrev ili Ane de Armas, spomenimo neke, predviđaju veliki povratak na modnu scenu.

Među ljubiteljicama ovog prepoznatljivog modela tenisica je i američka potpredsjednica Kamala Harris, a koja ih nosi s hlačama i sakoom.

'Imam zbilja jako puno konversica. Od onih od kože, bez vezica, visokih, niskih, modela koji su za hladnije vrijeme, s platformom, koje nosim uz odijelo, onih za ljeto...', rekla je Kamala u ranijem intervjuu.