MILEY CYRUS

Neprepoznatljiva je: Buntovni look nekadašnje slatkice izazvao buru komentara

01.04.2021 u 08:48

Bionic
Reading

Miley Cyrus, bivša teen zvijezda koja je bila idol mnogim tinejdžericama kao Hannah Montana u istoimenoj Disneyjevoj seriji, prošetala se u ekstravagantnom izdanju po Beverly Hillsu pa je mnogi nisu ni prepoznali

Pjevačica i glumica koja je još kao djevojčca uletjela u showbizz, godinama se pokušava odmaknuti od imidža slatkice iz popularne serije 'Hannah Montana'. Vremenom je nanizala osim različitih skandala i popriličan broj tetovaža koje rado pokazuje u smjelim modnim kombinacijama.

Odjevena u crni top bez rukava i neobične satenske hlače s brojnim remenima sa strane kćer country zvijezde Billyja Raya Cyrusa više je nalikovala na nekog rokera iz 80-ih.

Najviše komentara izazvala je njezina stepenasto ošišana frizura na tragu 'fudbalerke', pa su je mnogi usporedili i s Bon Jovijem, dečkima iz Def Lepparda, Rodom Stewartom, Tigerom Kingom...

  • +2
Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/BRIS/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Miley (28) je u ožujku proslavila 15 godina otkako je 2006. počela snimati Disneyjevu hit seriju 'Hannah Montana', što je bila prekretnica za njezinu karijeru.

Serija se s velikim uspjehom prikazivala od 2006. do 2011., a mlada zvijezda je osim brojnih fanova, zaradila i svoje prve milijune.

Glumica i pjevačica krajem prošle godine objavila album 'Plastic Hearts' inspiriran rockom koji je popratila i transformacija imidža.

Cyrus koja je bila u kraćem braku s glumcem Liamom Hemsworthom, nedavno je tulumarenja u društvu britanskog glazbenika Yungbluda, poznatog po osebujnom stajlingu.