MODNA INSPIRACIJA

Ne znate kako ovoga proljeća nositi traper suknje? Street style zvijezde imaju pregršt ideja

31.03.2021 u 16:26

Bionic
Reading

Iz sezone u sezonu, traper neumorno slovi za materijal koji nikada ne izlazi u mode, u svim svojim inačicama. Kada govorimo o suknjama, modeli od trapera ovoga proljeća slove za jedan od velikih modnih trendova, a ukoliko vam je ponestalo ideja za njihovo nošenje i uklapanje u različite stajlinge, inspirirajte se primjerom street style zvijezdi sa svjetske modne scene

Traper kao klasični materijal u svijetu mode ove sezone poželjniji je nego ikad prije. U potpunosti je uspio zavladati kolekcijama dizajnerskih brendova i ponudom pristupačnih high street trgovina.

Aakademsko istraživanje Daniela Millera i Sophie Woodward pokazalo je da u svakom trenutku više od pola svijeta nosi ovaj vječni materijal, što dovoljno govori o planetarnoj popularnosti trapera.

  • +20
Traperice visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ove godine posebno ćemo ga obožavati u formi haljina i košulja, ali i komada kao što su suknje. Midi i maksi traper suknje u svojoj ponudi nude high street dućani, ali i poznata dizajnerska imena, a dolaze u svim bojama, od klasičnih plavih nijansi denima, do bijelih i crnih. Najveće iznenađenje definitivno je povratak maksi suknji od trapera kakve se dugo nisu nosile, a u svojim kolekcijama nude ih 'najvrući' modni brendovi današnjice.

Ovisno o izgledu koji se trudite postići, traper suknje u stanju su se prilagoditi brojnim odjevnim komadima poput ženstvenih bluzi, pamučnim topovima s naramenicama, običnim majicama, ali i svečanijim topovima.

Navedeno svojim primjerom dokazale su i jedne od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice, a upravo one svojim modnim rješenjima mogu vas nadahnuti za neke nove načine nošenja klasika kao što je suknja od trapera.

Street style inspiracija: Kako ovoga proljeća nositi suknje od trapera