PLANETARNA KRETANJA

Srpanj će biti težak mjesec prepun niske energije, naglašenih negativnih emocija i poremećenih planova

06.07.2019 u 17:00

Bionic
Reading

Zbog retrogradnog Merkura, opozicije planeta u Raku i Jarcu te dviju pomrčina srpanj se nazire kao težak mjesec niske energije, naglašenih negativnih emocija i poremećenih planova

Venera, koja je od 3. srpnja u Raku, unijet će dozu nježnosti u ljubavnu i prijateljsku komunikaciju, ali će njen utjecaj biti prigušen zbog nepovoljnih položaja Saturna i Plutona u Jarcu. Spomenuti par pravi opoziciju Veneri, kvareći njenu profinjenu račju vibraciju.

U nedjelju 7. srpnja, uslijed zalaska na dalju stranu Sunca, Merkur će krenuti retrogradno u Lavu. Iduća tri tjedna komunikacija će biti isprekidana i zbrkana, ali biste mogli pronaći izgubljene predmete, organizirati akcije čišćenja i neočekivano primiti novac.

Kritična sredina srpnja

Kao najnaporniji dio mjeseca vidimo razdoblje između 9. i 21., kad će se prvo Sunce pa Venera u Raku sukobiti sa Saturnom i Plutonom u Jarcu. Energija će općenito biti niska, a negativne emocije poput zlobe, zavisti i mržnje prevladavat će nad ostalima.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Između 17. i 21. srpnja opozicija Venere sa Saturnom i Plutonom naći će se na vrhuncu, što će uzdrmati nestabilne ljubavne odnose i unijeti nered u novčano poslovanje.

Usred kritičnog razdoblja, u utorak 16. srpnja, nastupit će pun Mjesec i djelomična lunarna pomrčina u Jarcu. Ova će Mjesečeva faza imati nepovoljnih učinaka na poslovne ambicije i trgovačke aktivnosti.

U petak 19. srpnja retrogradni se Merkur vraća u Raka, dajući komunikaciji gorak i tugaljiv ton. Merkurova retrogradacija prestaje 31. srpnja, kad će se komunikacije, promet, prijevoz i tehnologija početi vraćati u normalu.

U ponedjeljak 22. srpnja Sunce ulazi u Lava, podižući nivo energije i ulijevajući optimizam u svakodnevne aktivnosti. Budući da se Mars još otprije nalazi u Lavu, a da će mu se 27. srpnja pridružiti Venera, za kraj mjeseca i dio kolovoza predviđamo doslovno neopisive vrućine i metaforički usijane strasti.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia