NAJUDVARAČI ZODIJAKA

Lavovi i Blizanci odlični su zavodnici, ali ova četiri znaka ipak su bolja od njih

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 15.06.2019 10:47
 • Objavljeno 15.06.2019 u 10:47
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Koji su znakovi u neprestanoj potrazi za avanturama i seksom? Svatko ima teoriju iz vlastitog iskustva, no određeni se znakovi ističu brzinom i lakoćom osvajanja. Strijelac, Ovan, Škorpion i Vaga iskoristit će svaku priliku za pridobivanje pažnje. Evo kako to rade i što od njih možete očekivati! Napominjemo da se opisi odnose na oba spola

Strijelac

Redovno dobro raspoložen i vedar, Strijelac šarmira u svakoj situaciji. Doživljava zavođenje kao sportsku disciplinu u kojoj želi osvojiti puno trofeja. Nastupa prijateljski i budi povjerenje širokim osmijehom i šaljivim opaskama. Lako je povjerovati njegovim komplimentima, uzbudljivim obećanjima i upasti u njegovu erotsku mrežu. Stabilna veza? E, to je već druga priča.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovan

Ima visok libido i manjak strpljivosti. Gaji izravan pristup i brzo stavlja do znanja da mu se dopadate (ili ne). Budi zanimanje svojom bujnom energijom čak i ako nema dopadljivu vanjštinu. Uoči li da mu uzvraćate zanimanje, nastojat će rezervirati skori susret udvoje, ali ne nužno da bi se odmah domogao vašeg tijela: želi još malo loviti prije hvatanja plijena. Za početak mu je dovoljna spoznaja da ste pristali na nastavak upoznavanja.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion

Najstrastveniji je znak u zodijaku, najviše razmišlja o seksu i dovoljno je tajnovit da privuče vašu pozornost. Kad aktivira govor tijela te ispali provokativnu i lascivnu primjedbu, brzo ćete podleći snazi njegove strasti. Želite li ostati uz njega, morate prihvatiti činjenicu da neće odustati od daljnjeg 'proučavanja' suprotnog spola čak i ako vas iskreno voli.

 • +14
 • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vaga

Zrači suptilnim šarmom i osvaja njegovanom, dobro održavanom vanjštinom. Ne zavodi agresivno, nego strpljivo čeka da zagrizete mamac. Bez velikog napora navodi vas na zaključak da bi veza s njom bila ugodna i lišena stresa. Osjeti li da od vas može dobiti sve što poželi, postaje previše zahtjevna. Želi trajnu i stabilnu vezu, ali i traži puno pažnje.

 • +34
 • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zavređuju spomen:

Lav: Privlači pojavom i stavom između zaštitničkog i nadmenog. Ima nečeg toplog u njemu, na što mnogi padaju.

Blizanci: Znaju sve trikove i osvajaju duhovitom 'spikom'. Isprva vam se učini da bi veza s njima bila idilična, no nedugo potom shvatite da ne znaju što hoće.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!