TJEDNI HOROSKOP

Sreća se smiješi Djevicama, a Strijelcima više ne. Ribe će pokazati svoje najbolje osobine, odvažnost Rakova urodit će plodom, a Ovnovi moraju biti taktičniji

09.12.2019 u 06:42

Bionic
Reading

Ovnovi će ovoga tjedna morati pripaziti na svoj oštar jezik i biti maksimalno taktični s nadređenima. Strijelcima Jupiter izlazi iz znaka pa se trebaju prestati pouzdavati u sreću, a Ribama će zahvaljujući povoljnim utjecajima planeta u Jarcu i Škorpionu na površinu isplivati najbolje osobine, zbog čega im neće biti teško steći tuđu naklonost. Iako se čini neuobičajen, Rakovima bi način zarade o kojemu razmišljaju mogao donijeti plodove budu li odvažni i ne podcjenjuju svoje originalne zamisli. Djevicama bi na račun mogla kapnuti neočekivana sredstva i učiniti ih darežljivijima

Ovnovi, dođete li u napast da se upustite u zabranjenu vezu, zakoračit ćete pogrešnim putem. Nemojte srljati koliko god vam se sviđala vaša nova simpatija. Prijatelji će vam pomoći da se opustite i oraspoložite. Odaberite društvo onih koji su vam intelektualno i duhovno bliski. U želji da pomognete potrebitima, mogli biste dati nešto novca u dobrotvorne svrhe. Plemenitost će biti nagrađena!

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Sylvie Meis je horoskopski Ovan, rođena je 13. travnja 1978. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency / Profimedia

Žele li unaprijediti ljubavni odnos, Bikovi će morati pokazati više sluha za partnerove želje i potrebe. Slobodni bi Bikovi mogli spoznati da s nekim žele više od prijateljstva. Ugodno će ih iznenaditi uzajamnost tog osjećaja. Želite li se nesmetano posvetiti novim projektima, prvo završite započete i oslobodite se zaostataka. Stabilno novčano stanje dopustit će vam da si priuštite nešto što dugo priželjkujete.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci, dopustite voljenoj osobi da vam se približi. Vrijeme je da protresete teme koje ste dugo gurali pod tepih. Ako se udvarate, odustanite od namjere da zadivite simpatiju izmišljotinama ili riskiranjem. Vjerojatno biste ispali smiješni. Nastojat ćete se izvući od težih poslova pa ćete uspješno nagovarati kolege da vam pomognu ili vas zamijene. Jedna nesmotrena odluka mogla bi vam opustošiti račun.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Lenny Kravitz rođen je u znaku Blizanaca 26. svibnja 1964. Izvor: EPA / Autor: TANNEN MAURY

Uz pomoć većih doza nježnosti i pomirljivosti Rakovi bi mogli postići puno toga, pa čak i učvrstiti uzdrmani ljubavni odnos. Na domjencima radoznalost će vas navoditi da se upuštate u razgovor s obrazovanim i pomalo ekscentričnim ljudima. Ne sramite se iznijeti svoje stavove. Patite li od kronične iscrpljenosti, dovedite život u red. Hranite se i spavajte u pravilnim razmacima i ne propuštajte svakodnevno kretanje.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Pamela Anderson u horoskopu je Rak, rođena je 1. srpnja 1967. Izvor: Profimedia / Autor: NARI / Backgrid Australia / Profimedia

Mnogi će se htjeti družiti s njima, no Lavovi će biti izbirljivi. Isprazno čavrljanje s površnim poznanicima bit će vam odbojno. Privlačit će vas samo poticajni sadržaji. Dok će slobodni uživati u popularnosti, zauzeti će biti posvećeni vezi. Budite u toku da ne propustite odlične poslovne ili trgovačke prilike. Prikupite što više informacija i proširite mrežu kontakata. Pazite da ne izgubite kontrolu nad troškovima.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ako ste slobodna Djevica, oduševit ćete osobu do koje vam je stalo dosjetljivim primjedbama i prikladnim citatima iz filmova. Vrata prema povoljnom razvoju događaja bit će vam otvorena, no iza vrata nalazi se još poneka prepreka. Žar s kojim ćete se posvetiti obavezama neće proći nezamijećeno. Vaša nastojanja svidjet će se nadređenima i klijentima. Pogled u ogledalo bit će vam izvor zadovoljstva.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zendaya je horoskopska Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: BRVO / Backgrid Australia / Profimedia

Vage će primiti mnogo poziva na izlaske i u posjete. Nada u pronalazak ljubavne sreće na nekom od tih druženja tjerat će vas da većinu vremena provodite među ljudima. Dok ćete s jedne strane željeti izaći u susret onima koji traže nešto od vas, s druge ćete biti skloni gnjevnim ispadima ako se nešto zakomplicira ili vam pružanje usluge bude oduzelo puno vremena. Vaše novčano stanje bit će iznadprosječno.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Marion Cotillard u horoskopu je Vaga, rođena je 30. rujna 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nedoumice Škorpiona, s kojima gotovo nitko drugi nije upoznat, jedino je što im ometa ljubavnu sreću. Te nedoumice ne tiču se ničeg praktičnog nego nejasnih filozofskih pitanja. Najbolje je da ih potpuno zanemarite. Željni brzog uspjeha, mogli biste donijeti nepromišljene odluke u nadi da ćete smjeti preskočiti uobičajene faze. Budite strpljivi, ne uzimajte prevelik zalogaj i obuzdajte poriv za trošenjem.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Hailey Baldwin u horoskopu je Škorpion, rođena je 22. studenoga 1996. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / MEGA AGENCY

Strijelci će biti željni izazova i spremni na nepodopštine čak i ako su u vezi. Da biste prišli onom tko vam se sviđa, poslužit ćete se trikovima poput praćenja, slanja poruka s lažnih društvenih profila i angažiranja prijatelja da vas tobože spontano predstave u najljepšem svjetlu. Budite trezveni s novcem jer vam nikakvi čudesni i neočekivani prihodi neće podmiriti račune.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Zoe Kravitz u horoskopu je Strijelac, rođena je 1. prosinca 1988. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Odnosi Jarčeva, uključujući one sa suprotnim spolom, nalaze se pod sretnom zvijezdom. Pomalo u neskladu s vašom osobnošću, bit ćete raspoloženi za zabavu i druženje. To je posljedica lijepih utjecaja planeta u Jarcu i Škorpionu, koji će vas ispuniti pozitivnom energijom. Želja za poboljšanjem materijalnog stanja potaknut će vas na odlučne korake. Uvjerljivost kojom ćete predstavljati svoje zamisli osigurat će vam tuđu podršku.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Kafići i druga javna mjesta snažno će mamiti Vodenjake, no nakon boravka u njima bit će iscrpljeni. Spoznaja da u voljenoj osobi imate srodnu dušu osnažit će vaše osjećaje prema njoj. Pokažite koliko vam je stalo do nje. U poslovnoj ili obrazovnoj sredini ponašajte se suzdržano. Nemojte pokazivati ni oduševljenje ni razočaranje. Budite umjereni i u kupovini i poslovanju s bankama.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zauzete Ribe partnera će usrećiti izljevima nježnosti, koji će im biti uzvraćeni u punoj mjeri. Onaj koga nešto tišti tražit će vašu suosjećajnost. Pružite je, ali ne dajte da vas povuče u depresiju. Izgledno je uspostavljanje važnih poslovnih kontakata i poboljšanje financijskog stanja. Nemojte brzo potrošiti sve što vam sjedne na račun. Izgledat ćete sjajno bez prevelikog truda.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Eva Herzigova rođena je u znaku Riba 10. ožujka 1973. Izvor: Profimedia / Autor: Old Boy’s Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia