VLADAJUĆI ZNAK U LJUBAVI I SEKSU

Avanturistički duh tjera Strijelce u potragu za užicima i bijeg od obaveza

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 30.11.2019 09:47
  • Objavljeno 30.11.2019 u 09:47
tportal

Izvor: Alamy / Profimedia / Autor: Peter Widmann / Alamy

Pripadnik vatrenog znaka Strijelca neovisan je i ne brine se o tome što drugi misle o njemu. Odbija kompromise i ne prilagođava se tuđim očekivanjima. U vječnoj potrazi za intenzivnim i autentičnim iskustvima, inicira brze promjene u ljubavi i drugim životnim područjima. Malo je vjerojatno da će se trajno vezati uz prvog partnera u kojeg se zaljubi

Zbog naglašenog istraživačkog i avanturističkog duha iskreno vjeruje da su najzanimljivija iskustva uvijek ispred njega. To mu u velikoj mjeri otežava održavanje vjernosti u ljubavnim vezama. Čak i ako pronađe vrhunskog partnera, može ga ponijeti pohota prema nekom drugom ili želja za nesvakidašnjom avanturom.

Onom tko ga zanima pokazivat će osjećaje i naklonost bez zadrške, gotovo dječje naivno. No ako započne vezu, bila ona kratka, bila dugotrajna, nije nimalo naivan jer želi izvući maksimum užitka iz nje.

Ne podnosi tuđu posesivnost niti bilo koji oblik emotivne ucjene, ali sam može biti posesivan prema drugome.

Pronađe li partnera koji mu daje slobodu i ne pokušava ga ograničiti, može se pretvoriti u odanog, iskrenog i velikodušnog životnog suputnika. Štoviše, ostavite li mu dovoljno prostora i neovisnosti, zauzvrat će vam ponuditi cijeli svijet. Zahvaljujući optimizmu i filozofskom pogledu na život može vam poslužiti kao pouzdan oslonac u krizi.

Strijelac u seksu

Pustolovnost i istraživački duh čine ga zanimljivim i uzbudljivim ljubavnikom, ali ne nužno i poželjnim dugoročnim partnerom. Budući da je neopterećen stidom, rado iskušava nove seksualne aktivnosti, tehnike i igračke. Rado se upušta u brzinski i neobavezan seks koji je jednom lišen dubine i strasti, a drugi put intenzivan kao šumski požar.

Radoznalost i zaigranost tjeraju ga da uđe u odnose s pojedincima koji pate od seksualnih blokada i tjeskobe. Pomoći će im da se oslobode ograničenja i veselo odlepršati dalje. Često izaziva negodovanje okoline ili osude zbog neobuzdanog i neodgovornog seksualnog života, ali oni koji su bili u njegovom zagrljaju dugo pamte to uzbudljivo iskustvo.

  • +20
  • +17

Scarlett Johansson horoskopski je Strijelac, rođena je 22. studenoga 1984.

Izvor: EPA / Autor: FRANCK ROBICHON

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!