MJESEČNI HOROSKOP

Prosinac donosi sretne ljubavne okolnosti Bikovima, uspone i padove Lavovima, a Djevice i Škorpioni moći će birati partnere

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 01.12.2019 08:25
 • Objavljeno 01.12.2019 u 08:25
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Sam Edwards / Caia Image / Profimedia

Venera i Jupiter u Jarcu donose Bikovima sretne ljubavne okolnosti, no koliko god pozitivni osjećaji bili, Bikovi se neće najbolje nositi s njihovom navalom. Zgodni i zanosni, Škorpioni će moći birati između više kandidata, a brojnošću onih koji će se zanimati za njih iznenadit će se i Djevice. Lavovima prosinac donosi uspone i padove, a iako inače vole uzbuđenja, luda vožnja neće im se dopasti

Slobodni Ovnovi bit će nerealni. Tražit će vrhunskog partnera, ali će ih razočarati dostupni kandidati . Ako ste u vezi, bit ćete spremni na žrtve i popuštanja. Pod nepovoljnim utjecajem planeta u Jarcu bit ćete skloni ispadima. Aktivnosti se neće odvijati prema planovima pa za obaveze ostavljajte više vremena no što je obično potrebno. Držite na umu izreku: ako nešto možete dovršiti danas, ne odgađajte za sutra.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +5
 • +2

Elle MacPherson horoskopski je Ovan, rođena je 29. ožujka 1964.

Izvor: Profimedia / Autor: DIIM / Backgrid Australia / Profimedia

Neke će Bikove tuđa ljubav ili velikodušnost opterećivati iako su ih donedavna priželjkivali. Više će vam goditi površna druženja i trivijalne zabave. Prije no što se bacite u veći trošak, razmislite o posljedicama. Budete li se povodili za emocijama, mogli biste se uvaliti u nevolju. Uz bolju organizaciju uredno ćete izvršiti sve obaveze.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +5
 • +2

Kraljica Maxima u horoskopu je Bik, rođena je 17. svibnja 1971.

Izvor: Profimedia / Autor: RPE / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Blizanci bi mogli razviti uzajamnu simpatiju s kolegom ili suradnikom. To neće dugo ostati tajna jer će se izlanuti netko iz vašeg uskog kruga. Ostali će doznati za novost i proširiti priču o vama upotpunjenu izmišljotinama. Radno mjesto ili škola bit će scenariji većine zbivanja. Imat ćete nedovoljno vremena za zabavu i opuštanje. Potreban vam je povećan oprez na cesti, u komunikaciji i u preciznim poslovima.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

U osjećajnom životu Rakovi neće imati mira. Prihvaćat ćete tuđa udvaranja i davati nade udvaračima bez obzira na osjećaj da nisu prikladni za vas. Dobra je vijest to da biste se mogli sprijateljiti s nekim tko bi vas kasnije mogao povezati s novim, prikladnim ljubavnim partnerom. Pozornost će vam povremeno popuštati, što vas izlaže opasnosti od gubitka malih vrijednih predmeta.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

Lavovi će kontaktirati s nizom ljudi, ali ophođenje neće teći glatko. Mogući su lapsusi, nesporazumi i uvrede. Od 21. prosinca potrudite se zanemariti glasine bilo da se radi o vašem, bilo tuđem ljubavnom životu. Bit ćete vrlo ambiciozni i angažirani na brojnim poljima, no tako ćete uzalud raspršiti puno energije. Umjesto toga, okrenite se bitnim zadacima neovisno o tome koliko su zabavni.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +6
 • +3

Dua Lipa je u horoskopu Lav, rođena je 22. kolovoza 1995.

Izvor: Profimedia / Autor: Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia

Djevice u vezi živjet će u skladu, a samci će biti uočljivi u društvu iako se neće namjerno isticati. Prilikom izlazaka mnogi će pokušavati uspostaviti kontakt s vama. Vrhunac će nastupiti u zadnjih desetak dana. Ako ste u potrazi za poslom ili nudite projekt, šaljite molbe i obraćajte se utjecajnima. Uslijed povoljnog utjecaja Venere i Jupitera bit ćete neuobičajeno optimistični i najrastrošniji u cijelom zodijaku.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +3

Jelena Rozga je horoskopska Djevica, rođena je 23. kolovoza 1977.

Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Ono što odabranik njihova srca ima u duši Vagama će biti važnije od vidljivih atributa. Intelektualno razumijevanje učvrstit će spone među vama. Klonite se razračunavanja s partnerom, osobito poslije 21. prosinca. Ozbiljno ćete htjeti unaprijediti stambeni status, što će uključivati potragu za podacima i pregovore oko kupnje stana ili kuće. Ne žurite jer će prodavatelj postajati sve popustljiviji.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +6
 • +3

Naomi Watts je horoskopska Vaga, rođena je 28. rujna 1968.

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža / Christof Stache / AFP / SCHNEIDER PRESS / Sipa Press / Vinnie Levine / MEGA / Mega Agency

Neki od Škorpionovih kontakata uspostavljenih proteklih tjedana ovog će se mjeseca pretočiti u ljubavni odnos. Ostvarit ćete novu vezu ili učvrstiti postojeću. Nadređeni i suradnici bit će vam skloni, a netko utjecajan gledat će vam kroz prste. Bilježit ćete uspjehe na poslu i u obrazovanju, a obaveze će vam biti blage do umjereno zahtjevne. Počet ćete rano s blagdanskim proslavama.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

Strijelci će uspostavljati nova poznanstva bez dugog uvoda, čak i brzopleto. Suzdržavajte se od otkrivanja svoje intime svima osim najpouzdanijima. Bit ćete materijalistički nastrojeni pa će vaša naklonost udvaračima ovisiti o poklonima ili komplimentima koje vam pruži dotični. Još ste neko vrijeme u žiži poslovnih zbivanja, ali polako se pripremajte na kraće povlačenje.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +10
 • +7

Taylor Swift horoskopski je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989.

Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Jarci, voljena osoba bit će uvijek na vašoj strani i puna razumijevanja za vaše obaveze i interese izvan veze. Ako ste slobodni, nemojte se suzdržavati izraziti naklonost onome tko vam se sviđa. Nude vam se dobre prilike za boljitak na profesionalnom planu. Budite aktivni, pristupajte osobama na položaju, odazivajte se na pozive na zabave i promocije. Najbolje ćete proći ako budete imali inicijative.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

Vodenjacima je izgledan velik utrošak energije u prisnim odnosima. Nepovjerenje i ljubomora bit će u porastu. Moguće su promjene ljubavnog statusa u bilo kojem smjeru. Odnos unutar obitelji mogao bi se zaoštriti. Netko će cijelo vrijeme motriti na vas i provjeravati što i kako radite u poslovnoj sredini. Do vas bi mogle dopirati zbunjujuće ili uznemirujuće vijesti, ali bila bi pogreška pridavati im povjerenje.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +5
 • +2

Elizabeth Banks u horoskopu je Vodenjak, rođena je 10. veljače 1974.

Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

U prvoj polovici prosinca Ribe bi sjećanja mogla gurati u sjetno stanje. Ne obraćajte pažnju na sadržaj ljubavnih snova. To će biti zaostaci iz prošlosti, a ne predznaci budućih događaja. U nastavku mjeseca vaša će koža biti osjetljivija na dodire, a njih će biti u izobilju. I to nježnih. Vaš nadređeni bit će neuobičajeno prijateljski nastrojen prema vama. Navala samopouzdanja mogla bi vam uzrokovati potrošačku euforiju.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!