BIG BROTHER

'Soraja: Ja sam osmo svjetsko čudo!'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 09.04.2011 15:02
  • Objavljeno 09.04.2011 u 13:32
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Osim biranja Miss i Mistera BB kuće, kandidati su predstavili svoje talente: Marijana zna hodati po zemlji, Radašin plašiti žene, a Dragana voli gatati

Big Brother je dao stanarima dnevni zadatak: morali su izabrati Miss i Mistera BB kuće. U zadatku su sudjelovale i Soraja i Dragana koje su nakon Koloseuma ponovo preseljene na otpad. Nikola je bio voditelj izbora u kući, a Nemeš na otpadu.

Na kraju je Miss BB kuće postala Marijana, a djevojke su za Mistera izabrale Lestera. U prvom krugu pred članove žirija su izlazile stanarke luksuza odjevene po vlastitoj želji, a otpadnici su ih gledali na televizoru. Istaknula se Tamara, koja se šetala po pisti jako zavodljivo, baš kao i Slavica. Kad se Soraja pojavila u kupaćem kostimu, Lester ju je promatrao otvorenih usta. Nakon toga su ga George i Duško zadirkivali da je ostao bez daha.

Osim prezentacije vanjštine, stanari su morali otkriti koji su njihovi posebni talenti. Marijana je na to pitanje 'duhovito' odgovorila da je to 'hod po zemlji i spavanje zatvorenih očiju'. Tamara zna glumiti, a Draganin poseban talent je gatanje. Također je otkrila da misli da nije loše biti mediokritet.

Soraja je predstavila svoj talent - pjevanje - i sve ukućane uspjela navesti da pjevaju s njom. Kad su je pitali koje je osmo svjetsko čudo, skromno je rekla: 'Ja sam osmo svjetsko čudo.'

I muški su predstavili svoje talente. Radašinu najbolje ide plašenje žena, a morao je i odgovarati na provokativna pitanja. Slavica ga je pitala bi li obrijao brkove da pristane spavati s njim, a on joj je odgovorio da bi to učinio zbog bolje ženske.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi