SJAJNO PRISTAJE PLAVUŠAMA

Sonja Kovač uspjela je ugrabiti rasprodani Zarin kupaći kostim u neodoljivoj ljetnoj boji

02.06.2022 u 14:39

Bionic
Reading

Boja fuksije u Zarinoj je kolekciji kupaćih kostima ove godine jedna od traženijih, pa ne čudi to da su brojne dame brzinom munje razgrabile model koji sada vidimo i na zgodnoj blogerici Sonji Kovač

Zarina kolekcija kupaćih kostima za ovo ljeto prava je modna poslastica, a jedini nedostatak je brzina kojom se svi komadi rasprodaju pa je doći do njih prava lutrija.

Zato se modna blogerica Sonja Kovač na vrijeme pobrinula opskrbiti krpicama za more i nabavila zgodan kostim u boji fuksije.

Riječ je o Zarinom kupaćem kostimu od 229 kuna, a koji se osim bojom ističe sjajnim krojem. Nagužvani gornji dio jednodijelnog kostima daje na volumenu svim ženama koje se ne mogu pohvaliti bujnim poprsjem, a izrez s desne bočne strane daje na posebnosti i ostavlja dojam pravog dizajnerskog komada.

Odavno kupaći kostimi nisu rezervirani samo za udobnost pri brčkanju u moru, pa se pomno pazi da budu posebni bojom, dizajnom i inovacijama. Ovaj Zarin model pravi je pogodak i za one dame koje svakako žele uhvatiti sve poglede na plaži.

Blogerica Kovač kombinirala ga je u duhu nekih prošlih godina, uz maramu preko glave u holivudskom stilu i velike bijele sunčane naočale te Guccijeve mokasine-natikače.