MODNE ZNALKE

Izabel Kovačić, Lana Klingor Mihić i Sonja Kovač nisu odoljele vrtoglavim platformama od 9 tisuća kuna: Što kažete kojoj najbolje stoje?

23.05.2022 u 21:54

Bionic
Reading

Platforme su se ove sezone vratile na modnu scenu. Dok ih jedni preziru zbog glomaznog i negracioznog izgleda, drugi slave ove dane i uživaju u njihovoj popularnosti. Tri naše poznate dame već su nabavile hit model iz Versaceove linije, čija je cijena paprenih 9 tisuća kuna

Prvo smo u glomaznim platformama boje fuksije imali priliku vidjeti modnu i travel blogericu Sonju Kovač, koja se pohvalila kako joj stoje nove cipele, a potom otkrila da je nabavila i drugi par identičnih Versace platforma samo u drugoj boji.

Sonja je ujedno pokazala kako kombinirati ove nesvakidašnje cipele u kojima sigurno nije lako hodati, te pokušala inspirirati one koji su u nedoumici uz što ih nositi.

Nakon Kovač, svojim se primjerkom istih cipela od 9 tisuća kuna pohvalila poduzetnica Izabel Kovačić. Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, izabrala je nešto neutralniju nijansu platformi, u nude boji kako bi ih lakše kombinirala uz svoje outfite. Nosila ih je na jednom događanju u Splitu uz svečanu bijelu haljinu.

Ni food blogerica Lana Klingor Mihić nije odoljela ovim popularnim cipelama, a pohvalila se da ih je nosila u nedjeljnoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama', koju je pratila iz studija. Lana koja se prije nekoliko dana pohvalila i novom frizurom, stilizirala ih je uz bijeli kompletić.