NE ŠTEDI NA SEBI

Sonja Kovač iskeširala preko 17 tisuća kuna za cipele koje su podijelile modni svijet

15.04.2022 u 12:48

Bionic
Reading

Svi koji prate modu dobro znaju da su se cipele s platformama ove sezone vratile na velika vrata. Iako mnogi dvoje treba li prigrliti taj modni hit, Sonja Kovač bez razmišljanja je nabavila čak dva para skupocjenih Versace sandala čija je cijena nešto manje od 9 tisuća kuna

Prije odlaska na Maldive naša modna i travel blogerica Sonja Kovač pohvalila se svojim novim modnim ulovom. Kupila je tada popularne Versace sandale s izuzetno visokom platformom, koje su predstavljene na njihovoj modnoj reviji za proljeće. Brzo su ove robusne sandale postale popularne među brojnim trendsetericama.

Međutim, ima i onih kojima se trend povratka platformi ne dopada te ga ne smatraju ni malo elegantnim.

Da Sonja nije jedna od njih dokazala je kada se po povratku s Maldiva, pohvalila još jednim parom istih sandala, samo u ljubičastoj boji. Inače, cijena ovih sandala s potpisom talijanske modne kuće Versace je 8925 kuna. Stoga izgleda da na svojim odjevnim predmetima ne štedi Sonja jer je za oba para iskeširala nešto više od 17 tisuća kuna.

Koliko obožava ove cipele, poznata Bjelovarčanka pokazala je fotografijama na Instagramu na kojima se pohvalila da ih nosi po kući. 'Koje su vam bolje one roze ili ove ljubičaste?’, upitala je potom Kovač te pokazala svojim vjernim pratiteljima kako ih kombinirati uz proljetne stajlinge.