TIRKIZNA JE NJEZINA BOJA

Sonja Kovač u čizmama koje su toliko zaludile trendseterice da su, unatoč cijeni, već rasprodane

24.10.2021 u 22:56

Bionic
Reading

Vjerojatno ne postoji neki trend posljednjih godina koji naša poznata blogerica i influencerica nije isprobala, a iako se ukusi itekako razlikuju, njezina posljednja kombinacija, s upečatljivim čizmama u tirkiznoj boji, svidjela se svima

'Jučer sam prošetala nove čizmice po gradu i pobrala tonu pogleda. Sad ne znam jer zato što se ljudima sviđaju ili zato što su im too much!? Što vi mislite? Bar je nešto bilo više plavo od naših Zg tramvaja!'

Riječi su to koje stoje pored objave Sonje Kovač i fotografija nastalih u strogom centru Zagreba, gdje pozira u trenutku dok nailazi tramvaj. Nasmijana trendseterica i influencerica pozirala je u bež predimenzioniranom sakou, koji joj je poslužio umjesto kaputa, a ispod njega se nazirala mini uska haljina u smeđoj boji.

No, ništa od toga nije upadalo u oči kao čizme koje je Sonja imala na nogama. Riječ je o čizmama model Josefine, s potpisom Bettine Vermillon, i nalaze u se zimskoj kolekciji, a izrađene su u tirkiznoj boji i s krokodilskim uzorkom, koje sežu do koljena, a visina potpetice je 8,5 centimetara. Osim u toj, nude se i u floruscentno zelenoj, crnoj i krem boji, i u svima su bojama rasprodane, unatoč cijeni od 590 eura (4.440 kuna).

Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Uz to se savršeno uklopila, u istoj boji, popularna Bottega Veneta torbica i to model napravljen u suradnji s dizajnerom Danielom Leejem.

Za svoj je izgled i ovoga puta Sonja Kovač dobila samo pohvale.

nenadmašan i ove godine

Svi su stigli na Tjedan mode u Pariz, a pariški chic pokazao se u punom sjaju

Pogledaj galeriju