tko ih ne bi obožavao

Čizme do koljena i ove su sezone vrući trend, a s ovim kombinacijama nemoguće je pogriješiti

22.10.2021 u 19:09

Bionic
Reading

Čizme do koljena jedan su od najvećih trendova sezone pred nama, a novi modeli svestraniji su no ikada. Bez obzira rad li se o combat, na petu ili modelima po uzoru na jahaće čizme, sudeći prema kolekcijama brendova kao što su Valentino, Prada, Christian Dior ili Fendi, jedno je sigurno: hladni mjeseci nezamislivi su bez visokih čizama

Čizme do koljena imaju jednu sjajnu osobinu, a to je da pristaju uz gotovo svaki stajling istovremeno mu dajući poseban, chic izgled. Naime, suknje, haljine, ali i tajice s oversized džemperima u kombinaciji s čizmama do koljena djeluju vrlo urbano, ali i damski.

U ponudi ih imaju gotovo svi brendovi, kako oni luksuzni tako i popularni high street dućani. Njihovoj popularnosti u prilog ide i činjenica da se mogu se nositi za svaku priliku i pristaju uz svaki stil, a za najbolje kombinacije inspiraciju je uvijek dobro potražiti kod modnih influencera.

  • +14
Čizme do koljena Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Čizme do koljena i mini haljina

Stajling koji uključuje visoke čizme i mini suknju ili haljinu trenutno je jedan od najpopularnijih na Instagramu. Zašto? Kombinacija je to koja djeluje vrlo cool, ali i odličan način da produljite vijek haljinama. Osim toga, uz visoke čizme mini modeli poprimaju ležerniji izgled.

S uskim trapericama

Nepogrešiva kombinacija koja vjerojatno nikada neće izaći iz mode je ona koja uključuje uske traperice i visoke čizme. Savršen dodatak ovom stajlingu je volumiozni kroj gornjeg dijela, poput duže košulje, oversized džempera ili prevelikog sakoa.

Čizme do koljena s predimenzioniranim džemperom

Džemper koji se svojim izgledom nalazi negdje na pola puta između pulovera i zimske haljine formula su za vrlo trendi casual izgled. Kada temperature još padnu, dodajte par toplih, temo tajica.

Tajice i čizme do koljena

Kad smo već kod tajica – upravo su one od najvećih trendova jesensko/zimske sezone. Čizme do koljena i tajice stvaraju gotovo sportski stil, a dugačak kaput posebno dobro pristaje preko njih.

Čizme s midi suknjom

Tijekom hladnih mjeseci midi suknje odlično pristaju uz duge čizme. Modelu s debelim potplatima ili čak petama izgledaju posebno cool, a visoke potpetice suknji će dati još elegantniji izgled.