TJEDNI HOROSKOP

Slobodne Bikove privući će netko s posla, Lavovi neka pripaze na troškove, a Strijelcima će biti potrebno puno odmora

24.10.2022 u 06:15

Bionic
Reading

Ovnove bi brzopletost mogla skupo koštati pa trebaju pažljivo analizirati svaku situaciju prije no što donesu kakvu bitnu odluku. Zvijezde Rakovima koji su u vezama donose priliku da izglade nesuglasice i ponovno se zbliže. Solo Djevice će uspostaviti poznanstvo sa šarmantnom i privlačnom osobom dok će se Jarci dobro slagati s većinom ljudi iz njihove radne okoline, što će im omogućiti da učvrste odnose. Ribe će uživati u raznim sportovima i aktivnostima na svježem zraku, a posebno u vožnji bicikla i planinarenju

Ovnovi bi se mogli spetljati s posesivnom i ljubomornom osobom koja im neće odgovarati, no snažna kemija bit će jača od razuma.

No pripadnici ovoga znaka ne trebaju gajiti nerealne nade i očekivanja da će se njihov odnos razviti u nešto više od kratkotrajne avanture. Brzopletost bi Ovnove mogla skupo koštati, stoga trebaju pažljivo analizirati svaku situaciju prije no što donesu ikakvu bitnu odluku.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Reese Witherspoon je Ovan, rođena je 22. ožujka 1976. Izvor: Profimedia / Autor: RCF / MEGA / THE MEGA AGENCY / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Pred Bikovima je naporan tjedan. Neće više moći ignorirati nagomilane probleme koji će isplivati na površinu. Stoga trebaju preuzeti svoj dio odgovornosti za nastale poteškoće i pokazati partneru da su spremni mijenjati loše obrasce ponašanja. Samci neka se paze nečijih neiskrenih obećanja. Pripadnicima ovoga znaka savjetuje se više tjelesne aktivnosti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: JAVILES/BRUCE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Blizance koji nisu u vezi privući će netko iz radnog okruženja. Pogodno je vrijeme za traženje ili promjenu posla. Mnogi pripadnici ovoga znaka počet će više paziti na zdravlje i pokušati se riješiti štetnih navika.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Slobodne Rakove očekuju uzbudljiva događanja koja bi mogla iz temelja promijeniti njihov život dok zvijezde pripadnicima ovoga znaka koji su u vezama donose priliku da izglade nesuglasice i ponovno se zbliže. Što se tiče posla, pogodno je vrijeme za preuzimanje većih odgovornosti. Mnogi će se upisati na aerobik ili će početi koristiti davno kupljen orbitrek.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lavovi će čeznuti za mirnim životom lišenim stresa i nerviranja, no okolnosti im neće ići na ruku. Nervozni partner mogao bi im prigovarati za svaku sitnicu, što će dovesti do čestih svađa i podbadanja. Pripadnici ovoga znaka neka pripaze na troškove i izbjegavaju veća zaduživanja. Meditacija, šetnja ili autogeni trening pomoći će pripadnicima ovoga znaka da se rasterete briga.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice će više izlaziti i obilaziti društvene događaje, a samci će uspostaviti poznanstvo sa šarmantnom i privlačnom osobom. Prvi će susret mnogo obećavati pa će se pobrinuti da se ponovno nađu. Pripadnici ovoga znaka odlično će se snalaziti u pisanju, marketingu i osmišljavanju novih projekata. Ne bi trebali zaboraviti ni na brigu o zdravlju pa je dobro zaštititi se od prehlade i viroze zdravom prehranom i vitaminima.

  • +6
Salma Hayek je Djevica, rođena je 2. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: Ana M. Wiggins / Avalon / Profimedia

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage samci ugodno će se iznenaditi kad shvate da je pred njima zabavna i inteligentna osoba koja će ih nasmijavati do suza. Vezane Vage planirat će s voljenim kupnju ili preuređenje stana. Pripadnici ovoga znaka spremni su na idući korak u vezi. Mnogi će početi bolje zarađivati, no i potrošački apetiti će im porasti pa neće ostvariti značajniju uštedu. Oni koji se odlučite za promjenu imidža ili manji estetski zahvat bit će zadovoljni rezultatom.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni ulaze u intenzivno ljubavno razdoblje nakon kojeg više ništa neće biti isto. Samcima će se ostvariti najskrivenije ljubavne želje. U dugim vezama razbuktat će se strasti. Čak će i oni koji u posljednje vrijeme nisu ostvarivali dobre rezultate na poslu primijetiti pomak nabolje.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Katie Holmes je Strijelac, rođena 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Manny Carabel / Getty images / Profimedia

Slobodnim Strijelcima mogle bi se istovremeno sviđati dvije osobe. Neće znati koga žele odabrati pa će provoditi malo vremena s jednom, malo s drugom, stoga neka pripaze da nekoga ne povrijede takvim pristupom te da ne posežu za lažima kako bi izbjegli neugodnosti. Neki će imati poteškoćama s planiranjem buduće poslovne aktivnosti, no ne bi smjeli olako odustati.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci će uživati u izlascima i druženju s ljudima koji su potpuno drugačiji od njih. Sviđat će im se njihova sposobnost da ih iznenade nekim svojim postupcima ili izjavama, a to će ih potaknuti da i sami budu spontaniji i otvoreniji novim iskustvima. Potpora kolega olakšat će im obavljanje zadataka, a naklonost nadređenih otvoriti put prema napredovanju.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Amal Clooney je Vodenjak, rođena je 3. veljače 1978. Izvor: Profimedia / Autor: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjaci koji su u vezama ne smiju biti sebični, već trebaju uzeti u obzir partnerove potrebe te im se nastojati što bolje prilagoditi. To će biti jedini način da izbjegnu rasprave. Samce će privući ugledna i utjecajna osoba čija će im pažnja imponirati. Mogući su problemi s nesanicom. Pripadnici ovoga znaka trebali bi izbjegavati kasne obroke i kavu u večernjim satima.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. kolovoza 1986. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ribe će sklopiti brojna poznanstva, a privlačna osoba s kojom će se upustiti u flert brzo će zauzeti važno mjesto u njihovu životu. Parovi će otkloniti većinu poteškoća i s optimizmom planirati zajedničku budućnost. Ovo je sjajno vrijeme za širenje mreže poznanika, kao i za ulaganje u sebe i obrazovanje. Pripadnici ovoga znaka uživat će u raznim sportovima i aktivnostima na svježem zraku, a posebno u vožnji bicikla i planinarenju.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.