igrala je na sigurno

Maja Ciglenečki u haljinama brenda zbog kojeg uvijek padaju komplimenti

22.02.2024 u 21:15

Bionic
Reading

Prva polufinalna večer našeg izbora za pjesmu Eurovizije obilježava veliko uzbuđenje i napeto iščekivanje, ali i stajling Maje Ciglenečki koji je privukao veliku pažnju čim se voditeljica pojavila na pozornici

U zagrebačkoj Dvorani Anton Marti održava se prva polufinalna večer Dore tijekom koje se predstavlja 12 izvođača, a njih osmero s najviše glasova gledatelja prolazi u finale Eurosonga.

Domaćini na pozornici su Maja Ciglenečki i Duško Ćurlić, a omiljeni voditelji osim dobrim raspoloženjem oduševili su i izborom stajlinga. I dok je Duško kao i inače igrao na kartu klasične elegancije s tamnim odijelom i bijelom košuljom, Maja se posegnula za 'wow' efektom.

Na pozornicu je izašla u jednostavnoj, bijeloj haljini minimalističkog dizajna s efektnim detaljem koji je čitavu kombinaciju podigao na višu razinu glamura.

Maja Ciglenečki i Duško Ćurlić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Boris Ščitar/HRT

Riječ je o haljini brenda Solace London. A ovaj model mini haljine naziva Meyer pripada bridal kolekciji tog poznatog britanskog brenda. Kratka haljina, bez naramenica, kratka i jednostavne siluete oličenje je minimalističkog dizajna, a za poseban, 'wow' efekt zaslužan je dugački šlep sašiven od istog materijala koji se spušta s jedne strane, preko leđa i niz tijelo klizi na jednu stranu, dramatično se vukući po podu.

Iz bijele haljine presvukla se u crvenu kreaciju s predimenzioniranom mašnom, također s potpisom Solace Londona.

Inače, haljine ovog britanskog brenda često nosila Barbara Kolar, a nedavno su same pohvale u haljinama s potpisom Solace London dobile i Severina te Antonija Blaće.

  • +5
Let 3 na Dori Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica/HRT

Uz haljinu Maja je kombinirala jednostavne i vječno elegantne zlatne sandale s tankim remenčićima i upečatljivu ogrlicu. A prije glasanja se presvukla te bijelu haljinu zamijenila jednako atraktivnu bijelu haljinu zamijenila vatreno crvenom haljinom na jedno rame s efektnom velikom mašnom na jednom ramenu.

  • +14
Konferencija za medije nakon prve polufinalne večeri Dore Izvor: Cropix / Autor: Vanesa Pandzic