AVRIL LAVIGNE

Slavna pjevačica boluje od misteriozne bolesti

10.12.2014 u 10:13

Bionic
Reading

Kanadska pop punk pjevačica Avril Lavigne ima ozbiljnih zdravstvenih problema

Vlasnica velikih hitova 'Complicated' ili 'The Sk8er Boi' šokirala je sve otkrićem da pati od zasad neimenovane bolesti! Američki mediji pišu da je 30-godišnja glazbenica putem Twittera jednom obožavatelju otkrila da ima ozbiljnih zdravstvenih problema, piše NME

Na upit o izlasku novog albuma, popularna Kanađanka je odgovorila: 'Osjećam se loše jer nisam mogla fanovima reći zbog čega me neko vrijeme nije bilo. Okupirana sam nekim privatnim problemima. Nisam dobro i imam problema sa zdravljem. Zato me se sjetite u svojim molitvama', odgovorila je na Twitteru Avril.

Čim se pojavila ta objava, počele su joj stizati poruke podrške i želje da brzo ozdravi.

Avril nije otkrila o kojoj se bolesti radi, a kako je objavio Billboard, ni njezin predstavnik za medije nije imao nikakav komentar o tome.

Inače, sve su glasnija šuškanja da nešto ne štima ni u braku Avril i Chada Kroegera, frontmena Nickelbacka za kojeg se udala prošloga ljeta.

Glazbeni par već dugo nije viđen u javnosti zajedno, a znakovito je da markantni roker nije bio ni na njezinom partyju povodom 30. rođendana. Inače, ovo je Avril drugi brak - bila je udana za frontmena pop punk benda Sum 41 Derycka Whibleyja, a razveli su se nakon četiri godine.