BAŠ JOJ STOJI

Izabel Kovačić ovim je lookom mnoge podsjetila na pjevačku zvijezdu koja je nekad bila idol tinejdžerica

18.08.2022 u 10:08

Bionic
Reading

Izabel Kovačić, diplomirana ekonomistica i poduzetnica, poznata je po nepogrješivom osjećaju za stil i fantastičnim modnim kombinacijama za koje dobiva samo komplimente

Njezin je stil istovremeno klasičan, ali i ženstven s trendovskim prizvukom, stoga ne čudi da je mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih hrvatskih 'wagsica'.

Lijepa supruga poznatog nogometaša Matea Kovačića ponovno je pokazala na svom Instagram profilu kako uživa i u modnim iskoracima.

'Hey Siri: 'Pusti 'Sk8er boy' od Avril Lavigne', napisala je Izabel pored fotografije koja je snimljena na Ibizi.

Ovoga se puta poigrala sa stilom i rekreirala modnu kombinaciju kakve je početkom 2000-ih isfurala Avril Lavigne, kanadska pop punk princeza čiji su zaštitni znak oduvijek bile duga plava kosa, 'starke', cargo hlače, T-shirt majice...

Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Izabel je mnoge podsjetila na omiljenu Avril koja je bila uzor mnogim tinejdžericama, a ni danas se nije puno promijenila od početaka svoje karijere iako će ove jeseni proslaviti 38. rođendan.

Dugokosa poduzetnica koja stoji iza modnog brenda Lunilou, iskombinirala je šiltericu kakvu je nosila Avril u legendarnom spotu 'Sk8er Boy' s bijelim T-shirtom i zebrastim pareom, a na komplimente nije trebalo dugo čekati.

'Ajmeee', 'Božica', 'Ljepotica', samo su se nizale pohvale na račun lijepe Izabel koja ovih dana puni baterije u Španjolskoj.