EMILY RATAJKOWSKI

Slavna manekenka nagurala obline u bikini pa se pohvalila besprijekornom figurom samo pet tjedana nakon poroda

14.04.2021 u 20:43

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski, koja je nedavno postala majka, ponosno je pokazala svoju besprijekornu figuru samo pet tjedana nakon što je rodila sina Sylvestera

Zgodna manekenka je svoje slavne obline ugurala u oskudni bikini sa zebrastim prugama, svog vlastitog modnog brenda Inamorata, i sa svime se pohvalila na svom Instagramu.

Kako netko ne bi pomislio da je za zanosnu figuru od koje zastaje dah kojim slučajem zaslužan Photoshop, Emily je snimila video u kojemu bikini, dekolte i pozadinu snima iz svih kutova.

Ovaj videouradak, koji graniči sa znanstvenom fantastikom, lijepa manekneka započinje prikazom utegnutih trbušnih mišića koji se zrcale u ogledalu, a potom kamera kreće prema tangama, ne propuštajući zabilježiti i bujno poprsje iz profila.

U drugom videu koji je također objavila u Instagram Storyju, Emily pokazuje kako se bikini ponaša na testu valjanja po krevetu, s naglaskom na dekolte.

Ukoliko ste kojim slučajem propustili pogledati kako izgleda novi zebrasti bikini iz njene vlastite kolekcije, ili kako izgleda Emily samo pet tjedana nakon poroda, pogledajte njenu objavu od prije neki dan i samo umjesto žirafe zamislite zebru.

Ili jednostavno provjeravajte njezin Instagram jer bliži se ljeto, a puno je životinjskih uzoraka koji stanu na tako malo tkanine, a koje do tada treba pokazati.

  • +30
Emily Ratajkowski Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Emily i njezinom suprugu Sebastianu Bear-McClardu Sylvester je stigao 8. ožujka, a sretnu vijest su objavili snimkom 29-godišnje mame koja je doji novorođenče.

'Sylvester Apollo Bear pridružio nam se sa zemaljske strane. Sly je stigao 8. ožujka, najnerealnijeg, najljepšeg i ljubavlju ispunjenog jutra u mom životu', napisala je manekenka uz sliku.