EMILY RATAJKOWSKI

Ne izlazi iz retro bijelih tenisica: Lijepa brineta vješto je spojila tri najvruća trenda ove sezone

22.03.2021 u 09:16

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski, lijepa manekenka i glumica koja se uspješno upustila i u modni business sa svojim brendom kupaćih kostima Inamorata, redovito dobiva komplimente za svoje street style stajlinge

Atraktivna brineta koje se sjećamo i po ulozi u filmu 'Nestala' Bena Afflecka, iako je nedavno rodila, u rekordnom je roku vratila besprijekornu figuru.

Lijepa Emily briljira kad su u pitanju dnevna izdanja, a često je možemo vidjeti i u tenisicama koje spretno spaja i s haljinama, minicama, tajicama, joggericama...

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavna ljepotica koja je rodila sina prije nepuna dva tjedna nije mogla proći nezapaženo i u šetnji ulicama njujorške Tribece u društvu sinčića, supruga Sebastiana Bear-McClarda i njihovog kućnog ljubimca, u još jednom cool stajlingu za koji je dobila samo pohvale.

Zgodna Amerikanka odlučila se za sako, traperice udobnog tzv. mom jeans kroja, crni top i bijele tenisice retro stila s potpisom Reeboka.

  • +30
Emily Ratajkowski Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Stajling bez greške upotpunila je beanie kapom i sunčanim naočalima s razigranim, šarenim okvirima.

'Sylvester Apollo Bear je stigao na Zemlju. Sly je stigao 3/8/21 u jednom od najljepših jutra mog života, prepunom ljubavi', napisala je 29-godišnja Emily Ratajkowski nekoliko dana nakon poroda ispod fotografije na kojoj obnažena doji sina, skrivajući grudi rukom, ali i njegovom glavom. U svojoj najnovijoj objavi na profilu svog brenda Inamorata Ratajkowski je pokazala skoro pa potpuno ravan trbuh i to samo 12 dana nakon porođaja', napisala je lijepa brineta na svojem Instagram profilu pokazavši svoju besprijekornu figuru.

Mlada mama i njezin suprug u braku su od 2018. vjenčavši se nakon samo nekoliko mjeseci veze.