u formi u trenu

[FOTO] Emily Ratajkowski je rodila prije samo 12 dana, a već sada je ponovno u top formi

20.03.2021 u 23:16

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski i glumac Sebastian Bear-McClard dobili su dijete prije 12 dana, a sudeći prema najnovijoj objavi na Instagramu lijepa manekenka i glumica vratila se u top formu brzinom bunje

'Sylvester Apollo Bear je stigao na Zemlju. Sly je stigao 3/8/21 u jednom od najljepših jutra mog života, prepunom ljubavi', napisala je 29-godišnja Emily Ratajkowski nekoliko dana nakon poroda ispod fotografije na kojoj obnažena doji sina, skrivajući grudi rukom, ali i njegovom glavom. U svojoj najnovijoj objavi na profilu svog brenda Inamorata Ratajkowski je pokazala skoro pa potpuno ravan trbuh i to samo 12 dana nakon porođaja.

Da je trudna, Ratajkowski je otkrila u listopadu prošle godine u videu kojeg je za Vogue režirala njezina prijateljica, glumica Lena Dunham. Tada je već rekla kako ona i njezin dvije godine stariji suprug Sebastian Bear-McClard ne žele znati spol djeteta prije negoli se rodi, kao i da neće spolno ga određivati, sve dok dijete ne bude dovoljno staro i samo odluči spolno se identificirati.

  • +30
Emily Ratajkowski Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER