ISPLATIVA INVESTICIJA

Najpoželjnije tenisice koje isfuravaju trendseterice i sami ćete poželjeti uvrstiti u svoju kolekciju

05.10.2020 u 13:44

Bionic
Reading

Sigurno ste i sami zavirili u popularne trgovine kako biste upili najnovije modne trendove i ideje što nositi ove sezone, kao i ugrabili bezvremenske komade koje ćete moći nositi godinama, a ono što sa sigurnošću možete uvrstiti u svoju kolekciju je novi par tenisica

Kao nijedna druga obuća, tenisice izvrsno pristaju uz različite modele ležerne, ali i elegantne i poslovne odjeće. Odavno su tenisice prestale biti sinonim za sportski stil odijevanja pa ih tako danas trendseterice rado nose u kombinaciji s haljinama, poslovnim odijelima i suknjama.

Proteklih sezona sportska obuća popularnija je no ikad. Nakon vladavine klasičnih i elegantnih modela po uzoru na model Stan Smith s potpisom Adidasa, modnom scenom zavladao je trend 'ružnih' tenisica, često zvanih i 'tatine' tenisice, a koje smo viđali na trendsetericama u svim mogućim modnim kombinacijama.

Popularnost ovog trenda možemo zahvaliti modnim kućama Balenciaga i Louis Vuitton, a koje su nakon lansiranja svojih modela Triple S i Archlight pokrenule lavinu na modnoj sceni. Sve istinske zaljubljenice u modu željele su spomenute modele u svom ormaru, a potom su kormilo preuzeli high street brendovi koji su im ponudili jednako neodoljive, a cjenovno daleko pristupačnije modele.

Louis Vuitton je i ove sezone predstavio sličan model futurističkog izgleda, dok su se Gucci i Alexander McQueen držali nešto klasičnijeg dizajna. Kada je riječ o high street tenisicama, možda najzanimljivije su one s potpisom brenda Adidas. Beyonce je u suradnji s Adidasom osmislila novu estetiku Superstar modelu, što je izazvalo polemike na društvenim mrežama.

Izdvojili smo za vas nekoliko trenutno najpoželjnijih modela tenisica s kojima sigurno nećete pogriješiti.