HRABAR POTEZ

Zanosna glumica živi je dokaz toga da ovaj omraženi trend savršeno funkcionira čak i na crvenom tepihu

29.07.2019 u 11:47

Bionic
Reading

Glumica Gabrielle Union je u Hollywoodu, osim po svom glumačkom umijeću, poznata i po vrhunskom stilu odijevanja. Njezine kreacije koje odabire za crvene tepihe redovito dospijevaju na liste najboljih stajlinga, a glumica odabirom toalete nije razočarala ni na 21. DesignCare Gala večeri u Los Angelesu

Atraktivna glumica Gabrielle Union na svečanom događanju se pojavila u društvu supruga, umirovljene NBA zvijezde Dwyanea Wadea, koji svoju voljenu suprugu često prati na službenim putovanjima i društvenim događanjima. Dok je njihova devetomjesečna kćerkica Kaavia kod kuće spavala dubokim snom, slavna glumica i košarkaš bili su glavne zvijezde na crvenom tepihu.

Zvijezda filma 'Zločesti dečki 2', koju odnedavno možemo gledati u novoj seriji 'L.A.'s Finest' u kojoj glumi s Jessicom Albom, plijenila je poglede u dugačkoj ružičastoj haljini ravno rezanog dekoltea bez naramenica koju krasi efektni tie-dye uzorak u neonskim bojama.

Gabrielle Union Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o haljini s potpisom brenda SemSem čija cijena iznosi 13,200 kuna, a koju je slavna ljepotica začinila neonsko zelenom torbicom s potpisom brenda Gelareh Mizrahi i nakitom dizajnerice Sophie Ratner.

Neonske boje trenutno su veliki hit među trendsetericama, a posebice u ruhu tie-dye printa koji bi prema predviđanjima modnih stručnjaka trebao obilježiti aktualnu proljetno-ljetnu sezonu. Još tijekom zimskih mjeseci bilo je jasno da će ovaj omraženi i pomalo zaboravljeni print ponovno isplivati na površinu, no nitko nije ni slutio da će doživjeti toliki bum i zadržati se toliko dugo na modnoj sceni.

  • +36
Tie-Dye trend Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Koliko je uzorak popularan pokazuju i podaci poznate šoping aplikacije LikeToKnow.it prema kojoj sve više trendseterica pretražuje majice s tie-dye printom. Podaci poznate aplikacije pokazuju kako su pretraživanja u srpnju skočila za 900 posto u odnosu na mjesec prije.