Oko za detalje

Slavna holivudska glumica prošetala s torbicom o kakvoj modne ovisnice sanjaju

12.07.2019 u 15:26

Bionic
Reading

Slavna američka glumica Gabrielle Union, koja se prošlog mjeseca pojavila u Dubrovniku u društvu kolegice Jessice Albe, postala je glavna zvijezda novog izdanja dodjele nagrada Nickelodeon Kids' Choice Sports Awards

U društvu supruga, friško umirovljenog NBA košarkaša Dwaynea Wadea i osmomjesečne kćerkice Kaavie, 46- godišnja glumica Gabrielle Union plijenila je posebnu pozornost na novom izdanju dodjele nagrada televizijskog kanala Nickelodeon u Los Angelesu.

Poznata po besprijekornom stilu odijevanja kada je riječ o hodu na crvenom tepihu, zvijezda serije 'L.A.-s Finest' ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju. Svoju skladnu figuru Gabrielle je ovoga puta naglasila kratkom haljinom tulipan kroja s potpisom brenda Antonio Berardi.

Spomenuta kreacija istoimenog dizajnera iz Britanije, osim krojem, isticala se raskošnim i presijavajućim materijalom žakarda u zelenim i smeđim tonovima koji je posebno laskao tamnoj puti slavne američke glumice.

  • +5
Gabrielle Union Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Romantično izdanje na dodjeli nagrada, Gabrielle Union naglasila je parom zlatnih sandala sedefastog sjaja s dodatkom platforma pete i potpisom slavnoga malezijskog dizajnera obuće Jimmyja Chooa.

Uvijek posebno dotjerana Gabrielle Union i ovoga puta pokazala je istančan ukus kada je riječ o odabiru omiljenog modnog dodatka žena odabravši efektnu torbicu s potpisom popularnog australskog brenda By Far kojeg su 2016. godine osnovale blizanke Valentina i Sabina s najboljom prijateljicom Denitsom.

Gabrielle je ovoga puta odabrala model imena Frida nastao u čast liku i djelu slavne meksičke slikarice. Izduženog oblika nalik gitari, spomenuta torbica kreirana je materijalom lana i trapera i okružena detaljem perlica. Mala, zabavna i nosiva torbica Frida, kako se ističe na stranicama bremda, savršena je torbica za sve prigode, a njezina cijena iznosi nešto više od 4 tisuće kuna.