UPEČATLJIV MODEL

Slavna glumica zablistala u haljini od 330 kuna

19.07.2017 u 10:32

Bionic
Reading

I dok su njezine holivudske kolegice zablistale u dizajnerskim komadima iz kolekcija visoke mode, glumica Amy Adams odlučila se pojaviti na talijanskom festivalu Giffoni u haljini od 330 kuna

Poput brojnih poznatih imena, slavna Amy Adams također nije željela propustiti priliku za pokazivanje na crvenom tepihu Giffoni Film Festivala u Italiji. Tim povodom, ova slavna crvenokosa glumica odlučila se pojaviti u haljini za koju se naposljetku ispostavilo da košta 330 kuna.

Riječ je o haljini bez naramenica te s upečatljivim cvjetnim uzorkom i plavim ombre efektom koji je istaknut crnim detaljima na području dekoltea i porubima rukava. Potpisuje ju dizajner Vince Camuto i trenutno je rasprodana u poznatim internetskim trgovinama.

Objavu dijeli Chic Celeb (@chicceleb)

Cjenovno pristupačnu haljinu 42- godišnja Amy naglasila je crnim stiletto štiklama tankih remenčića, a cjelokupno izdanje za hod po crvenom tepihu došlo je do izražaja zahvaljujući maštovitoj frizuri.

Kreator Amyne plave haljine Vince Camuto, koji je svjetsku prepoznatljivost stekao vlastitim brendom obuće Nine West, 2015. godine izgubio je bitku s rakom, a njegova fan baza slavnih uključuje Jessicu Simpson i modnu dizajnericu Tory Burch.

  • +3
Amy Adams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia