AMY ADAMS

Glumica koja ne skriva opsesiju plavim haljinama

23.03.2016 u 17:18

  • +4

Amy Adams

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/ Tatjana Janković

Bionic
Reading

Da je velika ljubiteljica glamuroznih haljina u plavim tonovima, glumica Amy Adams nanovo je pokazala na londonskoj premijeri filma 'Batman V Superman: Zora pravednika'

Amy Adams, koja u iščekivanom akcijskom spektaklu tumači ulogu novinarke i Supermanove djevojke Lois Lane, vjerna je plavim kreacijama.

U posljednje vrijeme gotovo da nije postojalo svečano događanje za koje nije odabrala haljinu u plavim nijansama. Njezina opsesija, međutim, nikako nije dosadna. Odabirima pažljivo konstruiranih plavih haljina koje prate liniju tijela nijednom joj se nije dogodila pogreška, stoga nimalo ne čudi njezino često isprobavanje ove dobitne modne formule.


Uz Gal Godot u crvenoj haljini s Pradinim potpisom, Amy je očekivano odabrala plavu toaletu, ovoga puta dizajnera Antonija Berardija

Na prvi pogled jednostavna haljina bez naramenica naglašena je detaljima poput velikog proreza u donjem dijelu i volanom koji je jednostavnoj silueti haljine podario dozu dinamičnosti. Svijetloplavu haljinu začinila je svjetlucavim štiklama Jimmy Choo i decentnimnakitom Tiffany. Upečatljiva haljina došla je do izražaja i zbog glumičine blijede puti i riđe kose koju je ovaj put zavezala u jednostavan konjski rep.

Od glave do pete izgled na filmskoj premijeri u Londonu bio je bez greške, a upravo on može poslužiti kao jedan od primjera koji potvrđuje činjenicu da Adams nastavlja suvereno vladati crvenim tepisima.