sretan rođendan, vera wang!

Slavna dizajnerica vjenčanica proslavila je 72. rođendan i počastila se ludim tulumom, a svi se pitaju kako je moguće da izgleda tako dobro

03.07.2021 u 23:15

Bionic
Reading

Slavna dizajnerica Vera Wang, u čijim vjenčanicama su sudbonosno 'da' izrekle brojne slavne dame, proslavila je 72. rođendan. Tim povodom dizajnerica je organizirala veliki proslavu, a fotografije objavila i na svom Instagram profilu, a obožavatelji su ostali zatečeni njezinim mladolikim izgledom

Povodom svog 72. rođendana dizajnerica Vera Wang priredila je raskošnu rođendansku zabavu koja je uključivala tortu izrađenu na temu prosecca, a na zabavi na kojoj se točio šampanjac bio je i legendarni imitator pjevačice Cher, Steven Andrade u čijim izvedbama je uživalo 60 gostiju.

Za rođendansku zabavu dizajnerica je odjenula neonski žutu slip haljinu koja je stilski usklađena s njezinom nedavno lansiranim brendom 'Vera Wang Party Prosecco'. Modna ikona objavila je na svom Instagram profilu nekoliko fotografija i videozapisa koji su prikazivali pogled s krovne terase, ples, prskalice te nastup Cherinog imitatora.

'Nazdravljam! Svoju tortu mogu također i popiti,' napisala je Vera Wang uz objavu video u kojem puše svjećice na svojoj torti izrađenoj na temu šampanjca. Pratiteljima je odmah za oko zapeo Verin nevjerojatno mladolik izgled te vitka linija te su joj ostavili brojne komentare, a mnogi su se složili kako Vera ne izgleda kao da ima 72 godine, dok su drugi navodili kako izgleda 50 godina mlađe.

Prošlog mjeseca dizajnerica vjenčanica najavila je lansiranje svog vrhunskog talijanskog prošeka, koji utjelovljuje njezinu vedru osobnost i modnu estetiku. 'Prvo i najvažnije, ja sam dizajnerica, ali sam i poduzetnica i kreatorica brenda. Cijeli sam život posvetio dizajniranju načina na koji ljudi slave, no ne samo vjenčanja – od onoga što nose, načina kako se zabavljaju, aranžiranja stolova, do načina kako žive kod kuće – a sada i što piju. Party je prirodni nastavak onoga čime se bavim,' rekla je svestrana dizajnerica prilikom lansiranja talijanskog prosecca s vlastitim potpisom.