BEZVREMENSKA ELEGANCIJA

Po uzoru na Audrey Hepburn: Javnost ne prestaje govoriti o vjenčanici Ariane Grande

28.05.2021 u 13:52

Bionic
Reading

Svoju vezu s agentom za nekretnine Daltonom Gomezom, američka pop zvijezda Ariana Grande ovih je dana okrunila brakom na intimnoj ceremoniji organiziranoj u vlastitom domu. Za njezinu vjenčanicu pobrinula se slavna dizajnerica Vera Wang, a glavna inspiracija bila im je bezvremenska elegancija Audrey Hepburn

Dana 15. svibnja, 27- godišnja pop zvijezda izrekla je sudbonosno 'da' svom partneru s kojim se zaručila prošle zime. O njihovu vjenčanju javnost je obavijestila s tek nekoliko fotografija objavljenih na društvenim mrežama, a mnoge je iznenadio njezin vjenčani odabir.

Na glamuroznom balu Met Gala, pop zvijezda je s američkom dizajnericom Verom Wang postigla dogovor da upravo ona jednoga dana kreira njezinu vjenčanicu iz snova.

Konačan rezultat toga dogovora predstavljala je haljina u bijeloj boji ljiljana, strukiranog kroja i značajnog proreza na leđima. Uz nju, pjevačica je nosila bijele štikle s visokom platformom koju je po njezinoj želji stvorio slavni talijanski dizajner obuće, Giuseppe Zanotti.

Zaglađenu frizuru polurepa, Ariana je ukrasila kratkim velom s detaljem mašne, dok se za nakit pobrinula Lorraine Schwartz, poznata dizajnerice koja je kreirala i njezin zaručnički prsten vrijedan milijun kuna.

Stilistica pop zvijezde, Mimi Cuttrell, javnosti je objasnila koncept koji se krije iza cjelokupnog vjenčanog izdanja njezine slavne klijentice. Prema njezinim riječima, glavnu inspiraciju činila im je holivudska diva Audrey Hepburn, točnije njezino vjenčano izdanje u kultnom filmu 'Funny Face' iz 1957. godine.

  • +7
Ariana Grande Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia