DIANE VON FURSTENBERG

Ponosno nosi svoje godine: Slavna dizajnerica u 74- oj pozirala u kupaćem kostimu

04.01.2021 u 23:36

Bionic
Reading

Da su godine samo broj za čuvenu modnu dizajnericu Diane Von Furstenberg, ovih je dana potvrdila objavom svoje fotografije u kupaćem kostimu i bez trunke šminke

Proslavljena belgijska dizajnerica, koja je u silvestarskoj noći proslavila 74. rođendan, svojim brojnim obožavateljima na Instagramu odlučila se predstaviti u maslinasto zelenom modelu kupaćeg kostima.

'Jesam li luda što sam objavila ovakvu fotografiju?', ispod svoje objave zapitala se dizajnerica pritom poručivši svima da ponosno nose svoje godine jer su one dokaz da smo živjeli. 'Ljubav za sve', zaključila je 74- godišnja Belgijka.

Osim u kupaćem kostimu, Diane Von Furstenberg na spomenutoj fotografiji osvanula je i bez trunke šminke, a njezin potez pozdravile su i brojne poznate dame uključujući 62- godišnju američku glumicu, Andie MacDowell i majku Kardashianki, Kris Jenner.

Tijekom impresivne karijere dizajnerice, Diane Von Furstenberg redovito je osnaživala žene, a u intervjuu za američki tabloid Page Six osvrnula se upravo na njih.

  • +3
Diane Von Furstenberg Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

'Volim biti žena...no željela sam voditi muški život u ženskom tijelu. S takvim životom počela sam vrlo rano i svim bih ženama poželjela da ga i same iskuse', svojedobno je izjavila.

Fotografijom u kupaćem kostimu 74- godišnja dizajnerica, čiji su zaštitni znak postale haljine na preklop, pridružila se 71- godišnjoj kolegici Veri Wang koja je prošle godine javnost podjednako uspjela oduševiti fotografijom u kupaćem kostimu.